Pentru că tot se apropie weekendul m-am gândit să vă recomand câteva comedii, perfecte pentru relaxare şi crearea unei dispoziţii plăcute.

big-wedding-bannerTHE BIG WEDDING (2013)

Filmul ăsta are o distribuţie excelentă, cu nume mari precum: Robert de Niro, Robin Williams, Diane Keaton, Susan Sarandon, Katherine Heigl, Amanda Seyfried, Topher Grace. Chiar şi numai din acest motiv merită a fi vizionat.

Missy şi Alejandro se căsătoresc, motiv pentru care familiile lor se reunesc în orăşelul natal. Missy îi are alături pe părinţii ei, care au probleme financiare, tocmai au dat faliment şi pentru a-şi salva banii i-au trimis în bănci în străinătate. Alejandro îi are aproape pe părinţii adoptivi, Don (Robert de Niro) şi Ellie (Diane Keaton), care sunt divorţaţi, pe actuala iubită a tatălui adoptiv, Bebe (Susan Sarandon), pe cei doi fraţi adoptivi (Katherine Heigl, Topher Grace), pe mama naturală, o femeie extrem de religioasă, şi sora naturală. Pentru a nu-şi dezamăgi mama, Alejandro îi ascunde faptul că Don şi Ellie sunt divorţaţi şi îi roagă pe aceştia să se prefacă a fi încă căsătoriţi. Lucru nu tocmai simplu pentru cei doi, care nu s-au mai văzut de 10 ani. În jurul pregătirii nunţii au loc certuri de familie, dezvăluiri, secrete, dar şi iertări şi împăcări. Cel mai amuzant din film este Robin Williams, în rolul de preot.

The Big Wedding este un film de familie, un film relaxant, un film care îmbină comedia cu drama. Mie mi-a plăcut şi îl recomand.

Trailer

Poster 70-100-CS6.inddGROWN UPS 2 (2013)

Nu aveam aşteptări prea mari de la Grown Ups 2 dar m-a surprins plăcut. Nu că ar fi un film cine ştie ce calitativ, dar m-a făcut să râd şi să mă distrez. Aşa cum n-am mai râs de mult timp.

Dacă aţi văzut Grown Ups 1 probabil că ştiţi cam despre ce e vorba: un grup de prieteni din copilărie care se lupta cu viaţa de familie, cu greutăţile pe care le ai ca tată, ca soţ, ca şi cap al familiei. Lenny (Adam Sandler), Eric (Kevin James), Kurt (Chris Rock) şi Marcus (David Spade) vor să se distreze, să-şi amintească de tinereţea lor, dar adevărul e că acum au responsabilităţi, au copii care depind de ei. Dar asta nu înseamnă că viaţa nu mai este frumoasă sau că sunt nefericiţi. Şi asta realizează şi ei.

Alţi actori cunoscuţi pe care îi veţi vedea în film: Salma Hayek, Maya Rudolph, Steve Buscemi, Oliver Hudson.

Trailer

Vizionare plăcută! 🙂

7 Comments on Comedii pentru weekend

  1. The big wedding l-am vazut si noi acum 2 sau 3 weekend-uri. A fost neasteptat de fain si ne-a binedispus pe toti. Acusi il caut si pe celalalt recomandat de tine, ca sa avem la ce ne uita diseara. 😛

  2. Nu am vazut Grown Ups 1, in schimb am vizionat trailerul de la Grown Ups 2 si trebuie sa recunosc ca ai avut dreptate. 😀 Super amuzant, e chiar o comedioara faina. Demult nu am mai ras asa. :))
    Simpatice recomandari. 🙂

  3. Ce bine pica recomandarile tale. Eu cu Alex ne uitam seara impreuna la filme si tot timpul ne gandim ce filme usurele sa mai gasim pentru a ne relaxa dupa o zi incarcata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.