Orange-is-the-new-black

Am mai descoperit un serial fain, nou, despre care se aude numai de bine. Orange is the Black este bazat pe romanul autobiografic al lui Piper Kerman, apărut în 2010, în care autoarea prezintă viaţa ei în cele 13 luni de detenţie la închisoarea din Danbury, Connecticut.

Piper a avut o tinereţe zbuciumată, a avut o iubită, a fost implicată în afaceri cu droguri. Mai exact a transportat nişte bani rezultaţi din vinderea de droguri. Nu a fost prinsă pe moment şi şi-a refăcut viaţa. A început o afacere, s-a logodit. După 10 ani a fost însă pusă sub acuzare şi a ajuns la închisoare cu o sentinţă de 15 luni. Fapta ar fi fost prescrisă dacă Piper avea norocul de a nu se afla de infracţiune încă 2 ani.

Serialul are personaje extrem de colorate, este amuzant şi tragic şi se incearcă a se prezenta lucrurile cât mai aproape de realitate. A avut succes, motiv pentru care s-a comandat al doilea sezon. Primul sezon are 13 episoade.

Dacă vi se pare interesant şi alegeţi să-l urmăriţi vă doresc vizionare plăcută! 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 Comments on Orange Is The New Black

  1. Abia am terminat sezonul 😀 L-am vazut in 3 zile, 13 episoade de aproximativ o ora. E un pic mai ciudatel uneori, nu e serialul usurel cu un el, o ea si ceva mici drame nesemnificative intre ei. Merita vazut, tocmai pentru ca e diferit fata de “n” alte seriale usurele de care cu siguranta ne-am plictisit! Pentru mine, se numara acum printre preferate 🙂

    Eu astept nerabdatoare urmatorul sezon, mai ales ca primul s-a terminat lasand-o pe Piper (personajul principal) intr-o situatie tare incurcata. Imi pare rau insa ca, din ce am mai citit, actrita care interpreteaza rolul fostei ei iubite (Laura Prepon) va mai aparea in sezonul 2 doar episodic, cat sa ii poata crea contextul plecarii personajului ei!

    • Da, am auzit ca Laura Prepon nu va mai aparea in sezonul 2. Eu inca sunt la sezonul 1, cam la mijloc, asa ca nu prea stiu cum se va termina…Incerc sa ma bucur de fiecare episod. 🙂

  2. Rasfoiam acum articolele tale cu seriale, si am observat ca nu ai scris (cred) nicaieri de Shameless (varianta US) http://www.imdb.com/title/tt1586680/

    Nu stiu daca ai avut curiozitatea sa incerci macar un episod, dar te asigur ca nu o sa iti ramana indiferent! E bine facut, e alert, deloc banal, are poveste, drama si mai e si amuzant. Are deja 3 sezoane cu cate 12 episoade, partea proasta fiind ca fac doar un sezon pe an!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.