Orange Is The New Black

Orange-is-the-new-black

Am mai descoperit un serial fain, nou, despre care se aude numai de bine. Orange is the Black este bazat pe romanul autobiografic al lui Piper Kerman, apărut în 2010, în care autoarea prezintă viaţa ei în cele 13 luni de detenţie la închisoarea din Danbury, Connecticut.

Piper a avut o tinereţe zbuciumată, a avut o iubită, a fost implicată în afaceri cu droguri. Mai exact a transportat nişte bani rezultaţi din vinderea de droguri. Nu a fost prinsă pe moment şi şi-a refăcut viaţa. A început o afacere, s-a logodit. După 10 ani a fost însă pusă sub acuzare şi a ajuns la închisoare cu o sentinţă de 15 luni. Fapta ar fi fost prescrisă dacă Piper avea norocul de a nu se afla de infracţiune încă 2 ani.

Serialul are personaje extrem de colorate, este amuzant şi tragic şi se incearcă a se prezenta lucrurile cât mai aproape de realitate. A avut succes, motiv pentru care s-a comandat al doilea sezon. Primul sezon are 13 episoade.

Dacă vi se pare interesant şi alegeţi să-l urmăriţi vă doresc vizionare plăcută! 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thanks for passing by↓

Letitia Roxana I Madalina Nice Alexandra Oana Kadia Oana Diana Iulia Cristina Aliceee traveler dorina Lavinia

6 Comments on Orange Is The New Black

 1. Madalina
  August 24, 2013 at 11:00 am (5 years ago)

  Abia am terminat sezonul 😀 L-am vazut in 3 zile, 13 episoade de aproximativ o ora. E un pic mai ciudatel uneori, nu e serialul usurel cu un el, o ea si ceva mici drame nesemnificative intre ei. Merita vazut, tocmai pentru ca e diferit fata de “n” alte seriale usurele de care cu siguranta ne-am plictisit! Pentru mine, se numara acum printre preferate 🙂

  Eu astept nerabdatoare urmatorul sezon, mai ales ca primul s-a terminat lasand-o pe Piper (personajul principal) intr-o situatie tare incurcata. Imi pare rau insa ca, din ce am mai citit, actrita care interpreteaza rolul fostei ei iubite (Laura Prepon) va mai aparea in sezonul 2 doar episodic, cat sa ii poata crea contextul plecarii personajului ei!

  Reply
  • Mihaela
   August 24, 2013 at 3:18 pm (5 years ago)

   Da, am auzit ca Laura Prepon nu va mai aparea in sezonul 2. Eu inca sunt la sezonul 1, cam la mijloc, asa ca nu prea stiu cum se va termina…Incerc sa ma bucur de fiecare episod. 🙂

   Reply
 2. Madalina
  August 24, 2013 at 11:13 am (5 years ago)

  Rasfoiam acum articolele tale cu seriale, si am observat ca nu ai scris (cred) nicaieri de Shameless (varianta US) http://www.imdb.com/title/tt1586680/

  Nu stiu daca ai avut curiozitatea sa incerci macar un episod, dar te asigur ca nu o sa iti ramana indiferent! E bine facut, e alert, deloc banal, are poveste, drama si mai e si amuzant. Are deja 3 sezoane cu cate 12 episoade, partea proasta fiind ca fac doar un sezon pe an!

  Reply
  • Mihaela
   August 24, 2013 at 3:09 pm (5 years ago)

   Am vazut cateva episoade din Shameless dar nu m-a convins pe deplin. Dar stiu ca este un serial apreciat si multi dintre prietenii mei (mai ales baieti) il urmaresc cu placere.

   Reply

Leave a Reply

More in seriale
Devious Maids

V-a plăcut Desperate Housewives? Atunci o să vă placă şi Devious Maids, serial creat de Marc Cherry şi produs de...

Close