În ultimul an am golit rafturile cu produse de îngrijire şi nu le-am mai înlocuit. Am mai cumpărat ocazional câte o cremă, două, din cele promovate intens pe la TV şi disponibile la preţuri mici în supermarketuri, le-am folosit o dată, n-am fost mulţumită, le-am abandonat şi ulterior aruncat.

Şi aşa m-am pedepsit pe mine, pentru că totuşi nu mai am chiar 18 ani, este necesar să mă demachiez corespunzător, să mă hidratez bine. Şi decât să cheltui bani pe produse tentante, dar de calitate îndoielnică, mai bine încerc produse mai scumpe, mai calitative, cu ingrediente bune. Că n-ar fi prima dată, am mai încercat, am fost mulţumită, dar din nu ştiu ce motiv (de fapt ştiu, nu-s aşa promovate, se găsesc mai greu, sunt mai scumpe) n-am mai cumpărat.

Acum că Iulia promovează aşa bine magazinul online bioaddict.ro am reuşit să fac cunoştinţă cu produsele comercializate de ei, cosmetice bio certificate Ecocert şi Cosmebio produse în Franţa de către producători foarte mari şi cunoscuţi în întreaga lume, care au şi câştigat numeroase premii în concursurile internaţionale. Deşi aveam impresia că produsele bio sunt foarte scumpe, pe site am găsit şi produse la 9 lei sau cu preţuri între 12-20 lei. Bineînţeles sunt şi cosmetice bio extrem de sofisticate care sunt mai scumpe. Chiar dacă nu-mi permit acum aceste produse, poate vor fi la promoţie în curând.

Ce mi-a plăcut în mod deosebit?

  • exfoliant corporal cu zahăr şi lavandă Eclats de Lavanda – pentru că îmi place să-mi răsfăţ corpul cu tot felul de arome interesante.
  • mască de argilă roz – pentru decongestionarea tenului, cu puternice proprietăţi de iluminare şi calmare. Îmi plac măştile pentru ten şi vreau să testez şi argila pentru că n-am mai avut ocazia până acum.

BIOADDICT ARGILA

  • ulei de argan – hidratant, antioxidant şi nutritiv pentru piele şi păr. Eu vreau să-l folosesc mai ales pentru păr, am tot citit despre argan, despre efectele sale benefice şi sunt impresionată de tot ceea ce se aude despre el.
  • ulei de jojoba – pentru tenul gras şi acneic, ajută la revitalizarea şi echilibrarea acestuia. Poate fi folosit şi pentru păr, ajută la creşterea acestuia şi la eliminarea depozitelor de sebum.

Şi chiar dacă nu eram 100% convinsă de produsele lor, o primă comandă se pare că este foarte posibilă datorită promoţiei lor de bun venit care anunţă că între 15 septembrie şi 30 octombrie www.bioaddict.ro oferă la prima comandă făcută, un bonus de 25 de lei în puncte bonus ce pot fi folosite la următoarea comandă.

Acum urmează să o anunţ şi pe mama despre site, ea este îndrăgostită de produsele bio, numai astfel de produse are în baie şi cred că va fi interesată să-şi mai îmbogăţească colecţia. Menţionez că mama are 59 de ani şi are un ten impecabil. Se vede că toată viaţa a folosit produse de calitate şi că nu a ignorat îngrijirea corespunzătoare a tenului. Am ce învăţa de la ea.

4 Comments on Cosmetice care merită

  1. Mama mea are 63 de ani, nu s-a machiat, nu a folosit produse de ingrijire, nu si-a facut niciun fel de tratamente faciale sau alte minuni. Are un ten foarte frumos si foarte putine riduri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.