IMG_2771De ceva timp mă tot gândeam la anumite produse de îngrijire dar de-abia în acest weekend am ajuns la Palas şi-am putut să-mi cumpăr tot ce voiam. Acum urmează o perioadă de testare a lor şi poate voi reveni cu păreri.

  • Şampon uscat Dark & Deep Brown pentru un strop de culoare – Batiste

Cumpărat din Sensiblu la 27 lei (preţ întreg, fără card Sensiblu – 30 lei). După doar 10 minute l-am găsit şi în Douglas la 27 de lei.

Am mai avut şampon uscat şi nu m-a încântat, dar am zis să-l testez şi pe cel de la Batiste. Şi aşa, la o primă utilizare, pare că-şi face efectul. A revitalizat părul, arată mai bine, am mai putut sta o zi cu el până să-l spăl.

  • Cremă Sebium Global – Bioderma

58.99 lei preţ întreg la Sensiblu (reamintesc, cu card Sensiblu se oferă 10% reducere). Sebium Global este un tratament dermatologic purifiant intensiv, pentru pielea acneică cu leziuni severe. Elimină punctele negre şi coşurile inflamate.

L-am cumpărat pentru a-l folosi pe post de cremă hidratantă. Încă nu l-am încercat, urmează. Sper să mi se potrivească, nu e chiar plăcut să dai 60 de lei pe o cremă care nu ţi-e bună. E tare enervant că n-au şi ăştia la farmacii mostre…

  • Apă micelară Sebium H2o – Bioderma

Varianta pentru piele sensibilă este vedetă în blogosferă, toată lumea o laudă. Chiar şi prietena mea cea mai bună este extrem de mulţumită şi la ea am reuşit să testez şi eu şi mi-a plăcut. Numai mamei mele nu i-a priit, ea foloseşte ceva de la Ivatherm parcă.

Însă la Sensiblu era doar varianta la 500ml, aşa că am cumpărat varianta pentru ten mixt şi gras, la 100 ml. Am vrut să-mi fac o părere, să testez măcar o săptămână, să ştiu sigur că mi se potriveşte înainte de a da aproape 80 lei pe sticlă de jumate de litru.

Sticluţa la 100 ml costă 20.99 lei. Am folosit-o deja de câteva ori, pentru curăţare dimineaţa şi seara. Deocamdată e bine.

  • Extract uleios de ricin – Solaris

Cumpărat dintr-un Plafar din Palas, m-a costat 4.7 lei sticla de 30ml. L-am cumpărat pentru sprâncene. De mai bine de un an nu m-am mai pensat pentru că pur şi simplu nu-mi mai creşte părul. Iar înainte era nevoie să mă pensez lunar. Şi sincer chiar nu mă bucur, mi se pare că pe timp ce trece devin din ce în ce mai rare, chiar dacă eu nu m-am mai atins de ele. Poate o să mă ajute uleiul de ricin.

  • Ulei din sâmburi de struguri – Manicos

6.5 lei – 10 ml. L-am mai folosit, am scris şi aici de el, încă îl consider foarte bun. L-am cumpărat pentru a îngriji zona din jurul ochilor – este eficient în prevenirea şi reducerea ridurilor, are efect regenerant celular, dermonutritiv, emolient, antioxidant.

  • Kit pentru sprâncene – Essence

M-am dus în Douglas cu gândul să-mi iau kitul de sprâncene de la Shiseido, pe care mi l-a recomandat mama mea. Din fericire nu l-am găsit, în schimb am luat în loc ceva mai ieftin şi poate la fel de bun. În loc să dau peste 100 de lei pentru kitul de la Shiseido, am dat 18 lei pe cel de la Essence, varianta Natural Brunette Style.

L-am şi testat şi îmi place foarte mult! Sigur voi reveni cu un review.

  • Şampon pentru restabilirea densităţii părului L’Oreal Professionnel Serie Expert Density Advanced

Cumpărat de pe aoro, am dat 36 de lei pe sticla de 500 ml (am primit 8 lei reducere). L-am folosit de vreo 2 ori până acum, deocamdată treaba e bună, n-am făcut mătreaţă de la el, părul arată decent. Îl mai testez şi revin cu o părere.

  • Ulei pentru întărire păr fin Matrix Biolage Exquisite Strengthening Treatment Tamanu Oil Blend

Tot de pe aoro, m-a costat 35 de lei. L-am folosit doar o dată, l-am adăugat în şampon la ultima spălare. Încă nu mi-am făcut o părere.

La acestea se adaugă şi nişte mostre:

mostre-vichy

  • Emulsie zilnică pentru piele sensibilă cu tendinţa de înroşire – Avene Antirougeurs Jour

Primit de la Sensiblu, după ce-am întrebat dacă n-au mostre pentru cremele hidratante de la Bioderma, Avene, Ivatherm sau alte firme, pentru a-mi face o părere. Nu aveau dar probabil s-au dus şi au căutat şi ce-au găsit, mi-au dat. Decât deloc, tot e bine. 🙂

  • Mostre Vichy în poştă: Idealia Pro, Idealia Eyes, Idealia Life Serum, Idealia

M-am înscris pe site-ul lor şi am primit aceste mostre în poştă. Sunt curioasă de crema pentru ochi, mai ales că vreau să-mi cumpăr una bună, care să hidrateze, să reducă pungile, să prevină ridurile.

  • Mostre Vichy inserate într-o broşură de prezentare

Probabil e din vreo revista, am primit-o de la sora mea. Contine mostre pentru Aqualia Thermal, Normaderm, Idealia, Idealia Life Serum, Lifeactiv Serum 10, Neovadiol Gf, Teint Ideal.

9 Comments on Ultimele achiziţii pentru îngrijirea tenului şi a părului

  1. Ce interesant suna samponul ala uscat Dark & Deep Brown, pare conceput special pentru noua mea culoare de par de care sunt tare incantata. 😀 😛
    Nu prea stiu eu multe despre samponul uscat, cum se foloseste?
    Un ulei pentru zona din jurul ochilor mi-ar trebuie si mie. Unde l-ai gasit pe cel din samburi de struguri?

    • Sa stii ca e fain samponul ala uscat, sunt multumita momentan. Se pulverizeaza la radacina, pe parul uscat bineinteles, de la 30 cm, si apoi se maseaza scalpul. Si gata. 🙂 Nu se spala, nu se clateste.

      Uleiurile astea se gasesc la orice Plafar. Tot pentru ochi este bun si cel de migdale.

  2. Am testat si eu o parte din mostrele Vichy, m-am convins iar ca n-au renuntat la alcoolul din formula. Imi permit sa-ti las o recomandare de produs care merge folosit si pentru ochi, si pentru intregul ten, bine formulat si spornic: Paula’s Choice Super Antioxidant Concentrate Serum, cu Retinol. Pe site-ul romanesc e 89 lei (poate putin mai scump decat Vichy, nu le mai stiu preturile), are 30 ml, eu il folosesc de doi ani in fiecare dimineata si un tub imi ajunge 8-9 luni – pentru ca pun cel mult un bob de mazare, se intinde foarte fain si e potrivit tenului mixt/gras pentru ca are si silicon in compozitie si lasa pielea fina, fondul de ten adera foarte bine.
    In cazul meu, pun doar un produs cu SPF peste (cel mai important e sa-ti protejezi pielea de soare, mai ales daca vrei sa previi imbatranirea pielii – dar cred ca asta stiai deja) si pot sa ma machiez sau nu – oricum, tenul meu e in siguranta.
    Nu-ti las link la review-ul meu pentru serum, ca sa nu fie considerat spam, dar il gasesti la o simpla cautare la mine pe blog.
    Si ca sa revin on topic, am testat si eu 2 variante de Batiste si imi place. Uleiurile sunt foarte faine pentru ten si pentru zona ochilor, e si mai bine daca le poti alterna cu un produs cu retinol (asa cum e cel de mai sus). Eu am inceput sa folosesc uleiul de migdale dulci pe post de demachiant (apa mea micelara, Hydrabio de la Bioderma) nu demachiaza asa cum trebuie rimelul pe care il folosesc acum – desi cu cele dinainte era foarte ok.
    Gata, ca am scris prea mult! Sa le folosesti pe toate cu placere!

  3. Mihaela,sunt foarte curioasa daca uleiul de ricin va avea efect asupra spancenelor.Sper sa ne impartasesti.
    Si eventual daca testezi vreun produs corector pentru ele.

    • Sigur Sabina! Deocamdata m-am dat doar de vreo 2 ori, ca ar trebui sa ma dau fix inainte sa ma culc si mai uit. Dar parca am vazut cateva firisoare noi…dar vreau sa mai incerc, sa vad daca apare o schimbare majora. Eu sper sa ma faca sa am nevoie sa merg din nou la pensat. 🙂

  4. Si eu folosesc apa micelara de la Bioderma si mi-am luat cantitatea de 500 ml la 60 lei de pe aoro si sunt foarte multumita de ea.

    • La apa micelara de la Bioderma pretul pe aoro e la fel ca la Sensiblu…asa ca nu se prea merita. La parfumuri e super ok. Plus alte produse de ingrijire.

  5. Am mai citit pe blogul unei persoane din Cluj despre aceasta lotiune micelara Bioderma , asa ca, ma voi gandi sa o achizitionez si eu…(eu am tenul uscat-sensibil, cuperozic).Cred ca o gasesc cu un pret mai mic…..
    Oricum am “rasfoit” pe acest blog si gasesc multe info utile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.