Au fost momente în viaţa mea când am regretat că nu sunt bărbat, mi se părea mereu că e mult mai uşor pentru ei, că nu suferă cum suferim noi, nu trebuie să le facă pe toate cum le facem noi. Dar mi-a trecut destul de repede, pentru că avem şi noi avantajele noastre. Şi iLUX, prin organizarea concursului Mândră că sunt femeie, mi-a oferit şansa de a vă povesti de ce sunt mândră că sunt femeie.

banner-blog

1. Copii

Relaţia unei mame cu copilul ei este una specială şi nu poate fi înlocuită cu nimic de pe lumea asta. Dragostea unei mame pentru copilul ei, acea dragoste 100% necondiţionată, este ceva special şi de-abia aştept să o simt şi eu.

2. Feminitate

Gingăşia, sensibilitatea, corpul frumos, parfumul şi tot ceea ce mai caracterizează feminitatea din noi. N-aş schimba acestea pentru nimic în lume.

3. Dragostea pentru frumos

Mult mai mult ca bărbaţii, noi avem această dragoste pentru frumos. Ne place să ne înconjurăm de lucruri frumoase, să ne îmbrăcăm cât mai frumos, să fim înconjurate de frumos. Comparaţi casa unui bărbat singur cu cea a unei femei singure şi veţi vedea diferenţa.

4. Lenjerie

Ar putea fi încadrată la punctul 3, dar cred că merită menţiune specială. Pentru femei există nenumărate modele de lenjerie superbă. Dantelă, bumbac, zeci de culori, funde, panglici, imprimeuri, tăieturi, bretele…e o plăcere şi să le priveşti, dar să le porţi?

5. Traim mai mult

Nu ştiu dacă e neapărat o plăcere să trăieşti mai mult, dar este un beneficiu al femeilor. Cred că trăim mai mult pentru că ne exteriorizăm mai mult ca bărbaţii, nu păstrăm în noi toată furia, supărarea şi nervii, şi de asemenea pentru că avem mai multă grijă de noi, de ce mâncăm, suntem mai conştiincioase cu mersul la doctor şi mai curajoase când vine vorba de diverse intervenţii.

Bineînţeles că mai sunt multe motive pentru care sunt mândră că sunt femeie. Şi cred că şi voi simţiţi la fel ca mine şi acum aveţi şansa de a câstiga nişte premii tare frumoase (vezi punctul 3 :P) exprimându-le.

Concursul lansat de iLUX este prilejuit de apropierea Zilei Femeii şi de lansarea celui de-al doilea numar al revistei online alegria, dedicată exclusiv sărbătorii de 8 Martie. Acesta se numeşte Mândră că sunt femeie şi se adresează doamnelor (însă pot participa şi bărbaţii dacă se simt inspiraţi) care sunt invitate să intre pe site-ul revistei unde să trimită un motiv pentru care consideră că sunt mândre să fie femei.

Cei mai inspiraţi vor putea câstiga unul din cele 3 premii puse în joc (tocmai bune de cadouri de 8 martie):

 1. Stackers Set 3 cutii bijuterii
 2. Portofel Anuschka Dazzling Rose
 3. Set manichiură Balance

Premiile vor fi însoţite de un cadou dulce oferit de Chocolissimo.

3063_Stiletto-White

Concursul începe luni, 23 februarie 2015, iar participanţii se pot înscrie până duminică, 1 martie, orele 23:59.

Câştigătorii sunt aleşi prin tragere la sorţi cu random.org vor fi anunţaţi în paginile revistei Alegria, pe 2 martie, în ziua lansării, pe aceeaşi adresă web, http://alegria.ilux.ro/8-martie.

Succes! 🙂

8 Comments on Mândră că sunt femeie

 1. Nu stiu daca mandra e cuvantul potrivit pentru mine. Imi place ca femeile isi exprima sentimentele cu mai mult curaj, cu mai multa usurinta, mult mai deschis decat barbatii si nu le e teama ca vor fi considerate slabe daca o fac.
  Si, poate spre deosebire de barbati noua nu ne e teama sa recunoastem cand gresim. Si suntem fiinte mult mai empatice decat ei. 🙂
  Dar au si ei calitatile lor, evident. 😛

 2. Buna,
  Mai presus de toate tu trebuie sa fi mandra in general nu doar ca esti femeie:D.
  Ma bucur ca pentru tine a fi femeie este ceva mai mult decat simplele avantaje ce le ofera barbatii.

 3. Buna ziua,
  Ma numesc Galatanu Marinica si va deranjez pentru doua minute cu rugamintea sa postati cateva randuri pe blogul d-voastra, despre copilasul meu, Nicolas Galatanu care sufera de ATROFIE MUSCULARA SPINALA TIP 2 si avem nevoie de suma de 33.000 de dolari pana la data de 20 aprilie 2015.Operatia de celule stem are loc in Thailanda la clinica BETTER BEING din Bangkok.Sigura speranta sunteti d-voastra si va multumesc pentru acordarea citiri mesajului meu.
  Mai multe detalii le gasiti pe https://salveazaoinima.ro/campaigns/nicolas-galatanu/
  Astept un raspuns de la d-voastra pe adresa de e-mail: cleopatra_m1@yahoo.com sau la nr de telefon 0754.764.595
  » Nicolas Galatanu » Salveaza o inima
  salveazaoinima.ro

 4. Tare incantata am fost de surpriza celor de la iLUX iar ciocolata a fost delicioasa.
  Mihaela, blogherule, mi-e dor de tine! Sper sa-ti fie bine.

  • Sunt bine Hapi, doar ca foarte ocupata si cam plictisita de blog. 🙂 Sper ca si tu esti bine! Te pup si multumesc pentru grija. :*

 5. E frumos sa fii femeie, e frumos sa fii mama, sa dai nastere unui copil, pe care il porti in pantece. Suntem fiinte atat de puternice, incat, sub acest aspect, un barbat nu ne-ar putea egala vreodata. Suntem fiinte hotarate, care stim ce vrem cand vrem si mereu oferim echilibru in viata barbatilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.