Holy Cow – David Duchovny

holy-cow_1_fullsizeDa, e vorba de acel David Duchovny, pe care-l ştiţi din Dosarele X sau Californication. Se pare că scrie şi cărţi, şi nu o face chiar rău. A apărut prima lui carte tradusă şi în limba română şi cum povestea părea interesantă, am “pândit-o” pe elefant (ba era în stoc, ba nu) şi-am cumpărat-o.

Cărticica are aproximativ 150 de pagini şi este împărţită în 48 de capitole scurte, uşor de citit. Este o carte plăcută, perfectă pentru petrecerea timpului liber.

Holy Cow seamănă ea aşa un pic cu Ferma Animalelor, dar nu are acelaşi impact. Are în schimb un mesaj drăguţ: “cu toţii suntem animale, animale desăvârşite, create după infinita imagine şi imaginaţie a naturii. Viaţa noastră nu e scutită de durere, luptă şi suferinţă, însă poate fi şi plină de demnitate şi respect reciproc.”

Pe scurt, despre ce e vorba în carte: o vacă, un porc şi un curcan evadează de la o fermă din Statele Unite, după ce Elsie (vaca) află că animalele sunt omorâte de om. Pentru a-şi salva vieţile se hotărăsc să plece în alte ţări. Elsie vrea să ajungă în India, unde vacile sunt considerate sfânte, Jerry (porcul) vrea să ajungă în Israel, pentru că acolo nu mănâncă nimeni carne de porc iar Tom (curcanul) şi-a propus să se mute în Turcia (Turkey), crezând că acolo lumea nu mănâncă carne de curcan. Dacă vor reuşi sau nu…aflaţi din carte.

Cartea este disponibilă aici, la preţul de aproximativ 18 lei (la promoţie).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thanks for passing by↓

Corina Nice Roxy

1Pingbacks & Trackbacks on Holy Cow – David Duchovny

  1. […] Holy Cow – David Duchovny (15 lei) […]

Leave a Reply

More in cărţi
Steffi. Putere publică, durere personală – Sue Heady

După ce-a trecut vreo lună fără să termin vreo carte, mi-am dat seama că de fapt nu am citit nimic...

Close