Când am scris review-ul despre crema colorantă Frezyderm am crezut că nu va interesa pe nimeni pentru că nu este un brand foarte cunoscut. De aceea nici n-am revenit cu informaţii despre demachiant sau crema pentru acnee.

Dar după câteva luni am văzut că au început să se adune vizualizările şi mai mult, manichiurista mea (care nu ştia că am blog), mi-a zis că m-a găsit căutând informaţii despre Frezyderm. Cred că este un semn că Frezyderm începe să fie folosit şi de către românce, deja este recomandat de mulţi dermatologi. După cum v-am scris aici, şi eu tot de la dermatologul meu am auzit de ei.

Dacă crema colorantă o folosesc mai rar acum, demachiantul este sfânt, îl folosesc în fiecare zi, indiferent dacă mă machiez sau nu. Este de fapt lapte demachiant, potrivit pentru faţă, ochi şi ten, capabil să înlăture şi machiaj rezistent la apă, potrivit pentru toate tipurile de ten şi toate vârstele.

Îl cumpăr din farmacia Ester (din Iaşi), are preţul de 50-60 de lei. Un tub de demachiant îmi ajunge cam 2-3 luni. Nici nu mă machiez foarte mult, atunci când folosesc fond de ten (rar) am nevoie (normal) de mult mai multă demachiant ca să mă curăţ. Eu însă mă dau doar cu un pic de rimel.

Are o compoziţie lichidă, un miros plăcut şi slab, curăţă foarte bine, nu ustură pielea, nu ustură ochii. Da, se poate folosi şi pentru ochi.

Ce să va mai zic despre el? De când îl folosesc (peste un an), niciodată nu am avut probleme gen piele roşie, usturimi sau piele uscată. Mi-a fost recomandat de dermatolog, este bun pentru problemele tenului meu (ten mixt, sensibil, acnee, pori deschişi), aşa că îi dau notă maximă.

Cum scriam şi în articolul precedent, este bine să vizitaţi un dermatolog care să vă recomande acele produse potrivite pentru tipul vostru de ten + eventuale probleme pe care le aveţi. Evitaţi produsele ieftine, de duzină.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.