Una dintre marile mele plăceri zilnice este savurarea cafelei de dimineaţă. Când am ocazia îmi iau o cafea bună de la The Beginning, când nu, îmi prepar ceva acasă, la ibric sau la espressor. Până de curând foloseam mai mult ibricul pentru că nu prea mă împăcam cu espressorul meu de la Tassimo. V-am scris aici o comparaţie între espressorul de la Tassimo şi cel de la Nescafe – preferatul meu este cel de Nescafe, numai că nu aveam acasă unul din acesta.

Espressor Nescafe am la serviciu iar ulterior am primit unul mai vechi, dar care săracul deja era destul de vechi şi mi s-a defectat imediat. Se poate repara (trebuie curăţat), dar nu m-am mai chinuit. Şi am stat aşa, cu gândul la Nescafe Dolce Gusto, mult şi bine, până când zilele trecute domnul din familie a pus piciorul în prag şi a luat la ofertă unul.

Oferta în cauză a tot fost pe la Carrefour: espressor Piccolo gratuit, la achiziţionarea a 12 cutii de capsule de cafea, la alegere. Preţul a fost de 257 lei, mai ieftin decât e espressorul la vânzare prin diverse magazine. O mai bună ofertă ca asta nici că se poate…cafelele oricum le bei, oricum aveai nevoie de ele. Şi e fain că poţi să-ţi alegi orice fel de sortimente de cafea vrei, nu te obligă să iei doar anumite tipuri, eventual alea care se vând mai greu.

Acum avem espressor nou-nouţ + 12 cutii de capsule, de tot felul, de la cafele tari, pe gustul domnului, la prostioare de-ale mele, adică Latte Macchiato, Cafe au Lait, Chococino sau lapte cu cacao. Ele expiră pe la mijloc de 2018, dar cred că în maxim 6 luni dăm gata în 2 cele 12 cutii. Şi ne-am hotărât ca după ce terminăm cutiile de cafea, dacă mai dăm peste oferta asta (care tot apare de vreo 2 ani), mai luăm încă o dată 12 cutii de capsule şi un espressor nou gratuit.

Promoţia este valabilă până pe vreo 7 iulie cred, dacă vă interesează şi pe voi. Eu sunt foarte încântată că în sfârşit deţin espressorul preferat şi că pot să-mi fac tot felul de cafele fancy. 😛

2 Comments on Espressor gratuit – promoţie Carrefour

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.