A venit vara și odată cu ea și aniversările căsătoriilor celor din jurul meu. Una din prietenele mele a serbat 10 ani de căsătorie. Altă prietenă dragă a serbat un an de căsătorie. Sora mea a serbat și ea 7 ani. Așa e când trec anii, nu mai sărbătorești nunțile, ci aniversările. 🙂

O astfel de aniversare nu e puțin lucru. În zilele noastre, când relațiile sunt extrem de fragile, să serbezi ani de zile de iubire, respect și încredere, e ceva cu adevărat deosebit. Și îți dă speranța că iubirea poate învinge tot, că poți depăși greutățile de zi cu zi, poți crește copiii într-o familie unită și le poți arăta ce înseamnă să ai și mamă, și tată, și nu doar din când în când, ci mereu.

Cu aceste gânduri în cap legate de astfel de aniversări, mai apare unul, ce cadou să iau? Pentru ea, pentru el, pentru casă? Ce ar fi potrivit pentru o asemenea ocazie? Un cadou care să fie util, calitativ, dar și elegant.

Alegerea poate fi mai ușoară decât vă așteptați, dacă știți unde să căutați. Un loc specializat pe cadouri elegante, care să surprindă și să încânte recipienții. Cunoscându-i de mulți ani pe cei de la iLux, îmi este ușor să-i recomand. Și nu numai că puteți alege cele mai deosebite cadouri de pe site-ul lor, puteți să îi vizitați și la showroom, pentru a vedea în direct propunerile de cadouri și pentru a fi ajutați în alegerea voastră.

Vin și eu cu câteva recomandări de cadouri, care mi s-au părut potrivite pentru orice vârstă și pentru orice aniversare, fie că este de un an de căsătorie sau de douăzeci.

Coș picnic – Ador picnicurile. Și luatul mesei în aer liber, în general. Și cu un astfel de coș pentru picnic, pregătirile devin mult mai ușoare. Ca să vă faceți o părere, un coș pentru picnic de acest tip conține: pătură de picnic impermeabilă, 6 farfurii de ceramică, 6 pahare de vin, 18 tacâmuri, șervețele textile, solnite, tirbușon, compartiment termoizolant mare cât coșul, săculeț de pus farfuriile murdare, chingi pentru sticlă de vin. Practic nu trebuie decât să adaugi mâncarea și băutură și poți pleca către locația de picnic. Iar dacă vreți să faceți cadoul cu atât mai special, ocupați-vă voi de tot. Pregătiți coșul de picnic cu de toate, alegeți o locație, și stabiliți acolo o întâlnire cu cei 2 aniversați, după care vă luați la revedere. Nu înainte de a le face o mică ședință foto!

Bar glob pământesc Zoffoli – Pentru aniversatii mai pretențioși, care au și spațiul necesar în casă, un cadou deosebit poate fi un bar tip glob pământesc. Într-un astfel de bar se pot depozita 2-3 sticle, iar compartimentul interior poate găzdui până la 9 pahare (vin, șampanie sau whisky). 

La final, vreau să urez tuturor celor care își aniversează căsătoria, La mulți ani fericiți! Felicitări pentru că ați mai trecut un an în a va iubi și a vă crea amintiri impreună. Și încă mulți alții vor veni cu siguranță!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.