Tea Mug este proiectul meu de suflet. L-am început din pasiune pentru ceai, fără prea mari aşteptări, şi după doar câteva luni a ajuns ceva de care pot fi mândră.

Câteva informaţii legate de site:

  • La început scriam doar eu. Acum suntem 13 editori…şi nu ne vom opri aici. Căutăm în continuare iubitori de ceai care vor să prezinte ceaiurile pe care le testează.
  • Acum câteva luni nu aveam foarte multe persoane în jur cu care să pot vorbi despre ceaiuri. Cu ajutorul Tea Mug, am găsit încă câteva fete ce îmi împărtăşesc pasiunea, cu care pot vorbi, cu care mă pot sfătui, cu care pot colabora în diverse proiecte ce includ ceaiul. Mă refer mai ales la Raluca, care m-a ajutat foarte, foarte mult, şi îi sunt foarte recunoscătoare, dar şi la Diana, Laura Rus, Laura Frunză, Larisa, Anca şi Simona.
  • Pe Tea Mug sunt prezentate sortimente de ceai de la 61 de companii.
  • Au apărut şi primele oferte de parteneriat din partea firmelor de ceai. Acestea ne vor ajuta să putem prezenta cât mai multe sortimente de ceai pe blog şi să existe diversitate în ceea ce priveşte tipul de ceai şi marca.
  • 303 prezentări de sortimente de ceai vă aşteaptă pe site. În fiecare zi apare cel puţin încă o prezentare nouă.
  • Am fost foarte încântată de amabilitatea cititorilor şi editorilor Tea Mug. Am primit de la aceştia numeroase sortimente de ceai, încât vă asigur că o să am subiecte pentru blog încă mult timp de acum încolo. Vă prezint o parte din colecţia mea de ceaiuri de acasă, o altă parte este la birou, ca să am şi acolo ce servi.

Cam astea sunt noutăţile pe care voiam să vi le împărtăşesc. Vă aşteptăm cu drag pe Tea Mug, în curând vom organiza şi un concurs cu premii…în ceai, bineînţeles. 🙂

17 Comments on Ce mai face TeaMug?

    • Multumesc Lala! 🙂 Sper sa reusim sa continuam ca si pana acum. De multe ori m-am simtit prea obosita sau am fost prea ocupata sa mai scriu, dar am incercat, am facut tot posibilul sa nu renunt. Daca tot lansezi un proiect…macar incearca sa te tii de el…Altfel ce rost ar avea?

    • Si eu eram cam la fel, dar totul s-a schimbat dupa ce am baut un ceai care mi-a placut foarte mult: Rooibos Vanilla de la Teekanne. 😛

  1. Felicitari pentru proiectul tau! mereu dau de site pe google cand caut ceva info despre ceaiuri. si e si bine scris, si documentat, asa ca de curand l-am adaugat in bookmars, sa caut pe viitor direct la sursa!
    mult succes in continuare, Miha >:D<

  2. Wou, ce colectie bogata! 🙂 Ceaiurile din poza din stanga jos arata tare apetisant…pana si eu le-as testa pe toate. 😀 Bine, nici cele din poza din dreapta nu sunt mai prejos, foarte elegant ambalajul.
    Mult succes pe mai departe cu proiectul, Mihaela. 🙂

    • Multumesc Nice! 🙂 Arata toate foarte bine. Desi cele vrac sunt mai bune calitativ, ma atrag foarte mult si cele la pliculet…parca le-as colectiona, as vrea sa am/sa incerc din toate. 🙂

  3. Stii ce vroiam sa propun? Dar sper sa nu spui ca sunt prea indrazneata …
    Sa faceti concursuri cu premii ce constau in pliculete de ceaiuri, cutiute de ceaiuri etc. 🙂
    Stii cat imi plac si mie ceaiurile si cate sortimente mi-ar placea sa incerc dar ba nu gasesc ba nu-mi permit pentru ca nu se dau la gramaj. Asa daca toate fetele de acolo ar pune cate un pliculet doua la bataie ar face multe domnite ca mine fericite! 😀

    • Nu esti prea indrazneata, chiar deloc, ma bucur pentru orice propunere! Si da, cred ca asa va fi un concurs, cu astfel de premii. 🙂 Dupa ce ma mai linistesc si eu cu treaba, am sa il organizez. 😛

  4. Mi-au atras atentia niste ceaiuri de la Pickwick (calming water si refreshing air) ,precum si de la Lipton ( persian earl grey si russian earl gray), Se gasesc si la noi?

    • Din pacate nu. De fapt cele de la Pickwick se gasesc doar prin Miercurea Ciuc, mi-au fost trimise de o cititoare din acea zona. Persian Earl Grey si Russian Earl Grey sunt din Belgia cumparate.

  5. Mi se pare ca e atat de greu sa vorbesti despre ceai, despre legatura care se creeaza intre tine si cescuta.

    Ceea ce mi se pare super fain e faptul ca se creeaza o comunitate in jurul site-ului, prin urmare miza cea mai importanta e pe jumate atinsa.

    Unul dintre lucrurile pe care mi le-am propus in urmatoarele saptamani este sa scriu un post despre ceaiurile mele preferate; ramane de stabilit insa unghiul de abordare (sau de asteptat inspiratia).

    • Si mie imi place ca s-a format o comunitate, ca ne ajutam intre noi cu informatii sau pareri, ne trimitem pliculete de ceai. Este ceva grozav. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.