Astăzi vă invit să faceţi cunoştinţă cu Akira şi Hachiko, cei mai noi membri ai familiei noastre. Sunt fraţi, pui de Akita Inu, născuţi pe 1 aprilie şi veniţi la noi acasă de pe 1 iunie.

IMG_4071 IMG_3936 IMG_3940 IMG_3890

Sunt super răsfăţaţi. Au parte de cea mai bună mâncare, de o mulţime de jucării, de un spaţiu verde de joacă. Şi asta se vede, nu le este frică de nimic, sunt curajoşi şi fac tot felul de năzbâtii, ca orice pui fericit de altfel.

IMG_3947 IMG_3917

Aşa cum şi Albert a ros în copilărie uşi, pereţi sau ţevi, aşa Akira şi Hachi rod garduri, scaune, mese şi cam orice prind.

Când i-am adus erau cuminţi, era mai mare dragul să-i mângâi şi să te joci cu ei. Foarte jucăuşi, nu refuzau nici un minut de joacă. Nu le-a fost frică de noi, nu au plâns după mama lor. Cred că i-a ajutat faptul că erau împreună. Fraţii lor au ajuns prin toată ţara, câte unul, aşa că în afară de una din surori, care a rămas cu mama ei, consider că Akira şi Hachi sunt cei mai norocoşi.

După perioada de acomodare Akira şi Hachi au ajuns să fie cu adevărat nişte câini de pază. Latră şi sunt destul de agresivi. Sunt posesivi, curajoşi şi se apară unul pe celălalt. Dacă doar vrei să-i pui lesă unuia, celălalt sare pe tine. Sunt nedespărţiţi, chiar şi noaptea dorm împreună.

 IMG_4066 IMG_4068

Mi-s tare dragi.

   IMG_3942

6 Comments on Akira şi Hachiko

  1. Sunt minunati! Si daca ai si curte sunt si fericiti. Sa te bucuri de ei si sa-ti faca viata mai frumoasa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.