E-mail: mail [at] mihaelaanghel [dot] com

28 Comments on Contact

  • Intalnirile le tinem in cadrul Clubului de Carte. Daca doresti sa vii la intalniri, urmareste blogul pt a vedea cand va fi urmatoarea intalnire.

 1. Buna uite nu stiu daca iti aduci aminte am fost in cl 1 – 4 impreuna la mihai codreanu raluca hruba ma numesc in cl cu fratii necula. Sunt pe twitter xoxana follow me.

 2. buna ..as vrea sa stiu daca faci comenzi pe siteul wholesale-dress pentru ca ma intrereseaza si pe mine…cam cat e comisionul pe produs..astept un raspuns

 3. Salut. Esti interesat de un link exchange? Te-am vazut pe polimedia. Mi se pare ca e ok daca reusim sa ne promovam intre noi, in felul asta mai crestem putin, ne mai “facem auziti”.
  Daca da, atunci da-mi un semn 🙂

  Multumesc

  Doar sa imi spui si te adaug la mine.

 4. Buna fetelelor, am o intrebare. Eu vreau sa comand de pe wholesale dress 3 perechi de incaltaminte care cantaresc in total 3kg si jumatate. Se poate intampla sa platesc mai mult la transport decat ceea ce scrie pe site? S-a intamplat la cineva sa aiba surprize d-astea?

 5. Buna Mihaela! Am o intrebare mai inoportuna dar am o “problemuta” si nu stiu ce sa fac. Tu la site-urile de le promovezi pe blog la “De-ale fetelor (moda, frumusete)” etc. beneficiezi de ceva nu? Cineva mi-a propus sa facem schimb de linkuri dar de fapt ea are un site unde vinde si la astea stiu ca se cam plateste, se sponsorizeaza. Nu stiu ce sa fac. Scuza-mi intrebarea daca o consideri impertinenta. Multumesc!

  • Nu e impertinenta mey. 🙂 Nu, la “de-ale fetelor” nu sunt linkuri sponsorizate, acolo am adaugat fetele care au bloguri de beauty, le-am pus separat de ceilalti.

 6. am nevoie de un contact (nume distr. sau tel) pentru a aduce ceaiurile Greenfield in Italia. Sunt cetatean roman cu domiciliul in Italia si vreau sa vand ceaiuri greenfield . Ma puteti ajuta?Astept un mail Multumesc anticipat

 7. Hei! Recunosc ca am dat intamplator de blogul tau. As avea o sugestie/intrebare 🙂 nu ai cont de instagram? Cred ca te-ar ajuta. Ai un continut frumos aici pe blog si comunitatea de pe instagram este in crestere. Cred ca ar fi frumos sa iti faci unul, te-ar urmari lumea 😉

  • Buna! Multumesc pentru aprecieri. Am cont de instagram. 🙂 O perioada era promovat pe homepage-ul blogului, l-am scos ulterior. E mai greu de gasit, pentru ca difera numele, dar daca doresti sa ma urmaresti, uite aici linkul direct: https://www.instagram.com/mihaelagp/

   O zi frumoasa!

 8. Hei! Scuze de deranj. Am citit articolul tau referitor la returul comenzii online h&m. Eu nu am un cont bancar. Cum altumva imi pot inapoia banii daca nu am cont in banca? Ajută-mă.Multumesc mult!

  • Hmmm…e destul de problematic daca n-ai cont bancar. Cred ca se poate si prin posta, dar e mai complicat. Nu stiu ce politica are H&M, cred ca trebuie sa-i suni sa-i intrebi, dar in general stiu ca se pot returna banii fie cash, fie prin cont, cred ca se poate si prin posta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.