Marţi, 17 mai 2011, începând cu ora 18.00, va avea loc la Casa de Cultură a Studenţilor, sala Gaudeamus, evenimentul caritabil The Beat of (he)Art.

Evenimentul va aduce în faţa spectatorilor trei forme diferite ale artei: artă teatrală, coregrafie şi artă muzicală, sub tema principală “Clasic şi modern”. Prezentatorul evenimentului, actorul Pavel Bartoş, va introduce pe scenă reprezentanţii celor trei forme de artă. Primul moment, cel de teatru, este susţinut de trupa Ludic, cu spectacolul “Poem irlandez pentru vioară şi suflet”, o adaptare după dramaturgul irlandez John Kendrick. Coregrafia va fi realizată printr-un duel a două stiluri de dans, interpretate de trupa Quasar Dance. Ultimul moment al evenimentului, cel de muzică, va fi susţinut de orchestra Liber Artis în colaborare cu Adzyro şi Basic Form, o asociere unică, pentru crearea unei atmosfere deosebite.

Suma adunată din vânzarea biletelor va fi folosită pentru ajutorarea copiilor cu dizabilităţi neuromotorii, precum paralizii cerebrale, sindromul Down, distrofii musculare şi alte maladii cu caracter degenerativ. Echipa Synaptico în colaborare cu Fundaţia Bethany îşi propun realizarea unui cabinet de kinetoterapie, pentru tratamente de recuperare neuromotorie a copiilor cu astfel de dizabilităţi, cu vârste cuprinse între 2-15 ani şi cu o situaţie materială precară.

Acestea fiind zise, vă anunţ că s-au pus în vânzare biletele pentru eveniment – le puteţi cumpăra din incinta Centrului Comercial Felicia Iaşi sau direct de la mine, la preţul de 15 lei (sală) şi 20 lei (balcon).

Pentru bilete mă puteţi contacta printr-un comentariu la acest articol sau folosind datele menţionate la Contact.

Vă aşteptăm cu drag!


5 Comments on Vino la The Beat of (he)Art!

    • Ce ma bucur ca veniti! O sa iau legatura cu tine pe messenger sa vedem cum facem sa ne intalnim. 🙂 Multumesc pentru sustinere! :*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.