Asta vara am vizitat gradina zoologica din Viena. Doream de cativa ani sa o vizitez…am fost placut suprinsa de diversitatea de animale, de plante, de bunul simt si politetea vizitatorilor si de felul in care arata, in general.
Un filmulet de pe youtube ca sa va faceti o idee:

Si cateva poze:

Se plimba pe langa niste bancute si toata lumea il hranea. Cu gogosi, cu hot dog, cu covrigi 🙂 Era tare simpatic cum fugea de la un om la altul ca sa mai capete ceva. Te lasa sa il mangai si nu fugea de tine cand vroiai sa faci poze cu el.

Cat de simpatic poate fi?

5 minute cat ne-am uitat la ei, au sapat. Sapau in nisip si cand ne-am intors, dupa vreo 2 ore.

So sweet..

Ursul panda era suparat…nu a vrut deloc sa se intoarca la noi, sa-l vedem. A stat cu spatele la vizitatori, a mancat niste bambus, dupa care a inceput sa-si faca nevoile 🙂

Cam mititel..speram sa vad unul mai mare si mai fioros.

Erau si acvarii cu pesti…

Si cu fluturi…erau incredibil de frumosi.

Bineinteles ca mai erau nenumarate specii de animale. Maimute, feline, tot felul de pasari…Ce mi-a placut a fost ca animalele nu pareau triste cum sunt cele de la Gradina Zoologica din Bucuresti.

Aici am mancat un hot dog 🙂 Puteti observa cat de curat este peste tot. Ingrijitorii strangeau frunzele de pe jos, hraneau animalele, le curatau custile.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 Comments on Jurnal de calatorie: Tiergarten Schonbrunn – Zoo Vienna, Austria

  1. Pingback: Poze la zoo | Ilar
  2. Pingback: polimedia.us/fain/
  3. Am fost si eu la aceasta gradina zoologica – acum 2 ani. Un loc cu adevarat minunat, bine ingrijit, un loc in care te uiti la animale si pasari si le vezi ca nu sunt stresate. Un loc unde revii! Minunate pozele 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.