Orange

Orange are placerea de a trimite in afara de sms-urile aproape zilnice cu concursuri, premii, si cate 3 (!) sms-uri de fiecare data cand vrei sa vezi ce credit ai sau cand primesti un bonus de 100 centi de la ei.
Si foarte des trimit acele sms-uri sambata sau duminica la 8 dimineata (cand dormi)…ca sa te anunte telefonul de 3 ori ca ai primit un sms…si sa te trezesti cu siguranta.
Azi am primit iar un bonus…mi-au trimis sms acum la 8.30 dimineata (eram treaza totusi, ca am de invatat). In primul sms ma anunta : Ai primit bonusul pentru apelu ; deci atat…apelu..nu apeluri, nu altceva.
Al doilea: 0.01 eurocenti au fost alocati in contul tau.
Al treilea: 115 eurocenti credit bonus au fost alocati in contul tau.
De ce nu pot anunta intr-un singur sms, cum de fapt faceau si pana acum? Ei nu au costuri mai mari ca trebuie sa trimita de fiecare data cate 3?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thanks for passing by↓3 Comments on Orange

 1. Cristina
  January 23, 2009 at 12:49 pm (9 years ago)

  :)))))) “apelu” :)) buna asta..

  Reply
 2. petro
  January 23, 2009 at 6:52 pm (9 years ago)

  ai dreptate cu cele 3 sms`uri … numai ca eu primesc 5 odata .. stocheaza bonusul separat , si apoi iti mai da un sms cu ce credit ai in total.
  insa eu primesc mesajele cu ” ai primit bonus pentru apelu” pe la 5 dupa amiaza , si tind sa cred ca e in functie de locul pe care il ai in baza lor de date… ei fac “razii” o data la 2 zile, si dak ai 100 de min acumulate , ti`l da…
  iar partea cu ce costuri suporta.. logic , suporta costurile de conectare , care sunt de 3 ori .. ma gandeam sa fac reclamatie la ei , dar singura nu rezolv nimic .. ne aliem?:P

  Reply
  • admin
   January 23, 2009 at 7:01 pm (9 years ago)

   Ne aliem..dar nu rezolvam nimic:))

   Reply

Leave a Reply

More in diverse
Today’s Polyvore

Today's set. Mie imi place :P. As purta asa ceva, dar fara palarie :) chic by Mihaela9

Close