Mă scuzaţi pentru expresie..dar altfel nu ştiu cum să-i spun.

Personajul în cauză este o “doamnă” care m-a enervat de dimineaţă, când încercam să parchez maşina că să mă duc la serviciu. În centru, unde lucrez eu, poţi parca fie pe strada mare, pe Anastasie Panu, unde de obicei sunt ocupate toate locurile, într-o parcare mică vis-a-vis de lic. Alecsandri sau la Hala Centrala, unde te costă 1 leu/oră.
Am intrat în parcarea mică, unde că să cauţi locuri te deplasezi în cerc. În spatele meu era un BMW, iar în faţă un taxi. Taxiul s-a oprit, blocând drumul. Am încercat să dau în spate, a dat şi doamna cu BMW-ul puţin, după care nu a mai vrut şi a început să claxoneze. Era şi un loc de parcare lângă şi aş fi putut parca acolo..dar doamna nu mă lăsa deloc..Bun..am zis că poate vrea ea locul, a plecat taxiul, am plecat şi eu. Am făcut încă o tură, apoi am parcat (în alt loc). Când m-am dat jos din maşină am observat că doamna tot continuă să facă ture…total de-aiurea…mai ales că erau locuri de parcare, dar cu fiecare tură de-a doamnei, se ocupau. Probabil vroia să se plimbe şi nu a găsit să facă asta decât într-o parcare super aglomerată, super strâmtă, unde de-abia apuci să ieşi din ea…

Dacă trebuie să ajungeţi undeva la o oră exactă, să porniţi mai devreme de acasă. Se lucrează intens pe toate drumurile, pentru a astupa găurile. Bineînţeles, fac asta la prânz pentru a face blocaje imense…nu înţeleg de ce nu pot lucra noaptea, sau de la 5,6 dimineaţa.

O zi bună în continuare şi sper să nu aveţi neplăceri în trafic!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.