In timpul constructiilor pentru marirea mall-ului din Iasi, in parcarea laterala s-au strans mici pietricele. Ma asteptam ca din octombrie pana acum sa se gaseasca timp pentru strangerea acelor mici, dar multe, pietricele. Mai ales ca a fost si iarna, a nins, a inghetat…iar pietricelele te ajutau si mai mult sa aluneci.

Azi am parcat iarasi acolo. Sambata, aglomerat…pietricelele ca intotdeauna, la datorie. Te ajuta sa aluneci foarte bine. Doamne fereste sa pui vreo frana pe acolo ca te duci fie in masina din fata sau in vreo masina parcata pe o parte.

Asta e una…cand am coborat din masina au venit alte probleme. Purtam tocuri si incercam sa ocolesc sutele de pietricele de pe jos. Cum nu poti, trebuie sa calci pe ele. Insa e cam greu cu tocuri.

Ii invit pe cei care se ocupa de administrarea parcarii sa isi puna o pereche de pantofi cu toc si sa incerce sa mearga pe acolo, sa vad daca se descurca. Stiu ca parcarea e fara plata si nu au vreo obligatie sa o pastreze curata sau sa aiba grija de masinile parcate acolo, totusi din respect pentru clientii Iulius Mall ar putea sa faca un efort.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.