Ma enerveaza cumplit persoanele care la scoala, facultate sau serviciu, se baga in seama complet aiurea. In general femeile fac asta…daca profesorul sau seful e barbat si mai bine…au la cine sa se prostitueze pentru o nota mai mare sau cine stie…o relatie cu seful. Probabil in liceu sau facultate fetele care fac astea se pregatesc pentru proba cea mare din viata…sa puna mana pe seful lor, sa-l desparta de familie si sa fie fericite folosind banii lui.

Un exemplu ni l-a dat chiar profesoara de azi. A zis ca o studenta la intrebarea ei: ce este o structura organizatorica? (si la obiectul Gestiune hoteliera) a raspuns (neintrebata, s-a gandit ea sa spuna orice ii trece prin cap): cuprinsul la o lucrare. Cat de prost poti sa fii sa spui asa ceva? Daca nu stii, taci din gura. Nu trebuie sa spui tot ce iti trece prin cap, poate, poate nimeresti.

Si nu e un caz singular…la facultate se intalneste des acest tip de comportament. Pupa-l in fund pe profesor, flirteaza cu el, vorbeste cu el orice care nu este legat de ora si poate poate iti da o nota mai mare. Cel mai rau imi pare de studentii care vin de la sute de km departare pentru ca sa invete la o facultate mai buna si care sunt dezavantajati. Au note mai mari in final(asta deoarece evaluarea pe parcurs conteaza de obicei 50% iar examenul tot 50%), dar nu primesc o diploma sau carti (mai nou se dau niste premii pentru cei mai buni studenti – in timpul anului) sau macar admiratia profesorului pentru cat au invatat, si sufera…sufera pentru ca au muncit enorm, stau in niste conditii mizere la camin, fara bani, fara familie sau prieteni alaturi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.