crema_exfolianta_1190319962

In urma cu cateva zile mi-am cumparat o crema exfolianta de la Johnson & Johnson…nu a fost buna. Am incercat apoi crema exfolianta de la Bioten (Elmiplant) cu miere si samburi de caise si sunt multumita. Pretul este mult mai mic, sub 10 lei, miroase frumos si isi face treaba. Este pentru ten normal sau mixt. Il folosesc impreuna cu laptele demachiant si crema de fata cu miere si spirulina.

Cremele romanesti se dovedesc deseori a fi mai bune ca cele din strainatate Am auzit ca laptele demachiant Doina (care costa vreo 2 lei) este incredibil de bun, chiar si vedetele noastre il folosesc iar in Japonia are mare succes. La fel si cremele antirid de la Gerovital.

Revenind la prima crema pe care am cumparat-o – tare bine ar fi daca aceste creme s-ar putea testa, ca sa nu mai dai bani degeaba pe ceva ce nu iti prieste. Veti spune ca se pot testa…intr-adevar sunt mostre, dar cine ti le da? In magazine vanzatoarele folosesc toate mostrele pentru ele sau pentru prietene iar cand ceri spun ca nu au. Una este sa dai 20-30 lei pe o crema exfolianta si sa nu-ti fie buna si una e sa dai 100-200 lei pe o crema de firma si sa ajungi acasa sa vezi ca esti alergica la ea sau ca nu iti place textura si parfumul ei.

Astept comentarii de la voi cu produsele de care nu va puteti desparti (m-ar interesa in special sampoane bune).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.