Dupa cum stiti, cand terminati facultatea trebuie sa completati o fisa de lichidare pentru a primi o adeverinta cum ca ati absolvit (de care aveti nevoie pentru inscrierea la master sau pentru angajare).

Eu am fost joi si am reusit sa rezolv destul de repede deoarece am mers cu cineva care stia exact unde si ce trebuie facut. De aceea m-am gandit sa scriu un post, poate va ajuta.

Fisa de lichidare o luati de la secretariat (etajul 1, corpul B). Completati acolo numele, data nasterii, facultatea, specializarea, anul absolvirii, etc. si apoi trebuie sa mergeti la fiecare biblioteca pentru a lua stampile.

Sa incepem cu biblioteca facultatii, cea din corpul C, de la etajul 3. Dupa ce ati terminat acolo, mergeti langa Duplex, la contabilitate. Acolo va da stampila dupa ce sunt siguri ca nu mai aveti taxe de platit. Urmeaza Biblioteca Academiei (langa xeroxul Stef). Foarte rapid vi se da stampila, nici nu se uita, ca isi dau si ele seama ca n-ati mai fost niciodata acolo. Urmeaza BCU (jos, in Copou). Trebuie mers aici chiar daca n-ati avut niciodata permis si costa 1 leu cele 3 sau 4 stampile. Urmeaza Serviciul social (in C11), unde daca sunteti din alt oras trebuie sa aduceti un act care sa dovedeasca unde ati stat iar daca nu, va trimite in C6. Eu, fiind din Iasi, am terminat rapid.

Urma Secretariatul facultatii, insa acolo mi s-a spus (pe un ton caracteristic – plin de superioritate) ca de luni primesc aceste fise de lichidare, atunci cand se dau si toate actele.

Succes!

4 Comments on Despre fisa de lichidare

  1. faci schimb de link cu mine? cred ca ma ai… dar eu m-am mutat de pe wordpress… acus pe blogspot….
    deci daca esti interesata contacteaza-ma pe pagina “blogroll” a blogului meu 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.