Nu uitati ca pana pe 5 septembrie trebuie sa va alegeti pe portal optionalele pentru semestrul I (asta daca ati fost admisi la master de specializare).

Am vazut ca foarte putini si-au ales si desi mai este timp, nu cred ca toti studentii stiu ca trebuie sa faca aceasta alegere acum.

Cei din promotii anterioare 2009, precum si absolventii altor facultati, trebuie sa trimita un email la optionalemaster@feaa.uaic.ro, in care sa precizeze: nume inainte de casatorie si dupa casatorie (daca e cazul), prenume, cnp, masterul la care au fost admisi si optionalele alese.

La masterul ales de mine, Marketing si comunicare in afaceri, aveti de ales intre limba engleza si germana (pentru semestrul I) si baze de date in marketing si webdesign (pentru semestrul II). Eu am ales engleza si webdesign. 🙂

Optionalele pentru celelalte mastere sunt:

La achizitii – distributie – logistica puteti alege intre: geopolitica, competitivitate si istoria culturii si civilizatiei europene (pentru semestrul I) si comunicare in lb engleza, comunicare in lb franceza, comunicare in lb germana si comunicare in lb rusa (pentru semestrul II).

La administratie publica trebuie sa alegeti intre dreptul mediului si politici de dezvoltare regionala (pentru semestrul II).

La afaceri internationale si strategii interculturale aveti de ales intre: leadership, le francais de la communication commerciale interculturelle, Viajar en Espana/Travelling in Spain (semestrul I) si Managementul vânzărilor, Le francais des negociations, Conseguir trabajo/Applying for a Job (semestrul II). Trebuie sa spun ca mi se par foarte interesante aceste optionale, mi-ar placea si mie sa fac aceste obiecte.

La analiza si strategii de marketing puteti alege intre: Limba germană I pentru afaceri, Limba rusa I pentru afaceri (semestrul I) si Baze de date în marketing, webdesign (pentru semestrul II).

La banci si piete financiare aveti de ales doar pentru semestrul II intre International banking si evaluarea intreprinderii.

La economia si dreptul afacerilor aveti de ales pentru semestrul I intre: Fundamentele filosofice ale economiei, Fundamentele filosofice ale dreptului, Lb engleza, Lb franceza si Lb germana si pentru semestrul II intre: economie politică internaţională, Reglementările pieţei interne, Lb engleza, Lb franceza, Lb germana.

La economie si afaceri internationale e simplu. Trebuie sa alegeti pentru semestrul I intre lb engleza, franceza sau germana.

La finante – asigurari aveti de ales pentru semestrul I intre politici monetare si asigurari sociale.

La management turistic si hotelier trebuie sa alegeti ca optional pentru semestrul II limba germana sau limba franceza.

La managementul mediului si resurselor naturale puteti alege intre: Formarea comportamentului ecologic, Ecoturism şi turism rural (pentru semestrul I) si Metodologia cercetării ştiinţifice a mediului, Gestiunea investiţiilor de mediului (pentru semestrul II).

La managementul organizatiilor aveti de ales intre: Comunicare in: lb engleza, lb franceza, lb germana (pentru semestrul I) si Managementul Marketingului, Managementul relaţiilor cu clienţii, Sisteme de managementul calităţii si de mediu (pentru semestrul II).

La managementul si dezvoltarea resurselor umane aveti de ales doar pentru semestrul I intre comunicare in limba engleza, franceza sau germana.

La sisteme informationale pentru afaceri trebuie sa alegeti 4 obiecte (pentru semestrul II), in ordinea preferintei, dintre: Administrarea bazelor de date, Testarea şi evaluarea aplicaţiilor informatice, Retele II, Managementul resurselor informaţionale, E-Comunicare şi E-Documente, Medii integrate de dezvoltare, CRM (Customer Relationship Management), Comunicare organizaţională, E-Business.

Cam atat. Nu uitati sa faceti alegerea pana pe 5 septembrie.

1 Comment on Optionale master

  1. Bună, cunoști mastere de management sau legate de comunicare unde ai o materie de germana sau un opțional?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.