Iti doresti un domeniu propriu si gazduire, dar nu ti le permiti? Cititorilor tai le este greu sa retina o adresa lunga si complicata, de genul blogulmeu.blogspot.com sau blogpersonal.wordpress.com? Cu putin noroc, dorinta ta se poate indeplini.

SpatiuWeb.ro organizeaza un concurs pentru bloggeri, unde ofera ca premii un domeniu la alegere .com, .net., .info, .org, .biz, .name si gazduire web (Pachetul Start) pe un an. Tot ce trebuie sa faci este sa scrii un post pe blogul tau in care sa anunti participarea ta la concurs. Postul trebuie sa contina un link catre www.spatiuweb.ro.

Dupa ce ai postat trebuie sa anunti ca participi la http://www.spatiuweb.ro/contact.php (prin forumular, la Departamentul Vanzari).

Fiecare participant va primi un cupon de reducere de 20% pentru toate pachetele de gazduire iar castigatorul va fi ales prin tragere la sorti pe 31.10.2009.

Ai castigat concursul dar ai deja un domeniu? Nu-i nici o problema, vei primi 40 lei credit in contul tau SpatiuWeb si vei putea beneficia de gazduire. Cuponul se poate folosi pentru prima factura.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.