Am reusit sa strang niste cadouri pentru campania Globuri cu suflet, cu ajutorul unor persoane generoase. Inca mai este timp sa donati, chiar si 5 lei sunt de ajutor. Si nu trebuie sa mi-i dati mie, puteti sa o contactati direct pe Lavinia, organizatoarea acestei campanii.

Donatia de la Cristina a fost si cea mai generoasa. Ne-a ajutat cu multe masinute, jucarii, seturi de carioci sau acuarele si joculete. Mamica si ea, Cristina a fost bucuroasa sa ma ajute, nu a trebuit deloc sa insist, sa amintesc sau sa ma rog. A pomenit de campania Globuri cu suflet si pe forumul Desprecopii.com (chiar din proprie initiativa). Iti multumesc!

Casa de Vinuri Anghel Mihai ne-a ajutat cu multe seturi de carioci, creioane, acuarele. Copilasii pe care ii vom ajuta vor avea niste sarbatori foarte creative 🙂 Multumim mult!

Cei de la SpatiuWeb.ro ne-au ajutat si ei cu niste seturi de creioane si cu o suma de bani. Multumesc pui :-*!

In stanga se vede si mica mea donatie, formata dintr-un set de sah, coarda de sarit, penar, esarfa si stilou. Tot ce s-a donat a fost nou, cu eticheta, nefolosit. Iar mai jos puteti vedea produsele, aranjate frumos, pe patul Laviniei. Am preluat poza de la ea, sper sa nu se supere 🙂

Intrebati parintii, fratii sau prietenii…poate si ei pot ajuta cu ceva. Am avea nevoie de carti, potrivite pentru categoria de varsta 5 – 15 ani, hainute sau bani. Orice ajutor este binevenit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Comments on Donatii pentru Globuri cu suflet

  1. Am discutat cu Lavinia si chiar s-a implicat mult in campania asta si a reusit zic eu sa mobilizeze multa lume si multi au si donat. Am reusit si eu acum la sfarsit cu http://edukid.ro sa donam 2 jucarii foarte frumoase si educative zic eu.

    Ne auzim duminica la blogmeet cand sarbatorim succesul campaniei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.