Cand am inceput acest blog am vrut sa ma indrept doar spre moda si cumparaturi online, nu aveam inca curajul sa destainui lucruri despre mine sau opinii personale. Insa, dupa ceva timp, am devenit mai curajoasa, si am scris cateva articole pe care le consider bune. La acestea de obicei am lucrat foarte mult, am investit timp, m-am informat inainte, am folosit poze personale, s.a. Si mi-a parut rau cand unele au trecut neobservate sau nu au avut la fel de mult succes ca alte articole scrise in 5 minute. E si vina mea ca nu le-am promovat corespunzator. Asa ca m-am gandit sa inaugurez lunar un post in care sa mentionez cele mai bune 5 articole din luna precedenta (daca sunt 5 articole bune, daca nu…mai putine).

Fiind primul articol de acest gen, voi mentiona mai multe posturi. Va fi cel mai bun articol al lunii respective, cel la care am muncit cel mai mult sau cel care mi-a fost cel mai drag. Deoarece am o problema cu pozele din primele luni, nu voi mentiona articole cu poze lipsa, prefer sa trec peste acea luna.

Ianuarie: Cumparaturi online: de unde am cumparat

Februarie: Sistemul de invatamant: Romania vs Grecia

Martie: Cadou de 8 martie

Iunie: Impresii despre licenta

Iulie: Babele la biserica

August: Test drive Lexus RX 450h (un articol bun, poze personale)

Septembrie: Patanii cu cersetori

Octombrie: Greseli intalnite in realizarea CV-urilor

Noiembrie:

Decembrie:

4 Comments on Top articole – 2009

 1. imi plac si mie unele siteuri dar nu prea stiu prin cine sa fac comanda si sa nu fie comision prea mare.
  Ma poti ajuta cu cateva idei?
  Multumesc mult.

 2. iar te deranjea…scuze
  Am vb cu si mi-a dat un site pe care am gasit guess ..si demult doresc sa-mi iau un ceas guess..in sfarsit am gasit sa-mi placa si la bani buni dar ma gandesc cat de serios e si mi-e frica sa nu cumva sa-mi dea vreo replica si sa nu fie de pe siteul acela.
  Tu ai colaborat cu el , ai luat ceva de la el?
  Ce zici ? Pot lua de la el?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.