Degustare cu bloggerii ieseni (si nu numai)

Duminica seara a avut loc deschiderea oficiala a Biroului de Prezentare si Degustare Vin, celebrata printr-o degustare de vinuri romanesti in compania a 15 oameni din online-ul romanesc.

S-au incercat 6 sortimente de vin, si anume: Mustoasa de Maderat 2008 – Wine Princess, Chardonnay Elite – Domeniile Coroanei Segarcea, Tamaioasa Romaneasca 2007 – Cotnari, Cuvee Rouge – Divin Rezerva – Domeniile Sahateni, Feteasca Neagra – Crama Basilescu, Muscat Frontignan – Domeniile Coroanei Segarcea. Am degustat toate vinurile, preferatul meu a fost Muscatul Frontignan (nu e nimic neobisnuit, am inteles ca e preferatul doamnelor si domnisoarelor :P). Au fost prezente si gustari specifice pentru degustarea de vin: cascaval, mar si pesmet.

Am aflat informatii despre tehnica degustarii de vin, despre vinuri si diverse podgorii, precum si despre Comanderia Iasi, care se va infiinta la Iasi in iunie 2009 prin domnul Mihai Anghel.

Distractia a fost asigurata de Mydas, care ne-a incantat cu cateva trucuri. E prima data cand il vad in actiune si mi-a placut mult 🙂 Daca aveti nevoie de serviciile lui la o aniversare sau eveniment, gasiti datele de contact pe blogul lui (sau lasati aici un comentariu si va contactez eu).

Opinii despre eveniment gasiti la:

Au fost prezenti: LaviniaIuliaCipocGabi HaipaBogdanVlad GideaManole SilviuAndrei Dumbravab0gz0r, Bogdan, Andra Lazariuc, Ivo, Felix si Mydas. Daca am uitat pe cineva, imi cer scuze. Lasati-mi un comentariu cu numele si adresa blogului/site-ului si va adaug.

Biroul de Prezentare si Degustare vin este situat pe str Anastasie Panu nr 50, in imediata apropiere a Cafenelei Mici (in spatele fostului restaurant Dunarea). Pentru programul de functionare, precum si alte informatii, puteti sa-i contactati la numarul 0744.507137 sau [email protected].

(Voi reveni cu poze imediat ce le obtin)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thanks for passing by↓

George Amelie Adelina

9 Comments on Degustare cu bloggerii ieseni (si nu numai)

 1. eBogdan
  December 18, 2009 at 3:55 pm (8 years ago)

  Prea repede te-ai miscat, nici nu am avut timp saiti trimit mail cu linkurile :))

  Reply
  • Mihaela
   December 18, 2009 at 4:09 pm (8 years ago)

   Pai de aia e bun twitterul 🙂 Vezi imediat.

   Reply
 2. Andrei
  December 19, 2009 at 12:09 am (8 years ago)

  Vroiam si eu :((

  Reply
  • Mihaela
   December 19, 2009 at 12:24 am (8 years ago)

   🙁 Am pus invitatia pe blog…dar nu au fost multe zile la dispozitie pentru confirmare…Data viitoare:P

   Reply
 3. Andrei
  December 21, 2009 at 9:04 am (8 years ago)

  Ok…am sa te citesc mai des de acum :d

  Reply

3Pingbacks & Trackbacks on Degustare cu bloggerii ieseni (si nu numai)

 1. […] văzut pentru prima dată în acțiune la degustarea de vinuri cu bloggerii ieșeni din 2009, eveniment la care ne-a încântat cu câteva trucuri. În afară de faptul că este unul […]

Leave a Reply

More in timp liber
Revelion 2010 (partea a III-a)

Hotel Indiana: 250 lei/persoana meniu format din: antreu, gustare calda, peste, friptura, desert, open bar nu exista limita pentru cantitatea...

Close