Ninge

A venit iarna si in Iasi. Ninge de 2 zile fara intrerupere iar Primaria a fost luata prin surprindere, ca in fiecare an (nu stiu de ce se mai mira lumea).

In parcarea mea, masinile sunt acoperite pe jumatate de zapada, si urmaresc de jumatate de ora cum 2 oameni incearca sa scoata un Smart. Le-as striga de la geam sa renunte si sa ia un taxi, ca nu au nici o sansa…Se tot cearta intre ei, imping, fac balans, dar masina nu se misca din loc. De fapt se misca – aluneca. Proprietarul a mai dat zapada din jurul masinii, a mai reusit sa parcurga 10 metri, dar cam atat. Cam am emotii cu ea, la cea mai mica greseala poate sa intre in celelalte masini din parcare. Daca vroiau iarna o masina cu care sa mearga trebuiau sa aleaga una mai mare.

Oricum, sunt singurii curajosi care incearca sa plece din parcare, celelalte masini (chiar si masini de teren) stau cuminti, asteapta sa se mai opreasca ninsoarea. Cred ca asa voi face si eu, mai ales dupa experienta din anii trecuti…fara cauciucuri de iarna, aluneci serios; daca nu ai masina 4X4, iti trebuie neaparat (si chiar si la masinile mari…aluneca si ele, am vazut ieri). Cauciucurile mele ma asteapta in Bucium, sunt cumparate, sunt pregatite…am intarziat eu sa le montez, ca intotdeauna.

E frumos afara 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thanks for passing by↓3 Comments on Ninge

 1. camelcutza
  December 16, 2009 at 6:07 pm (8 years ago)

  Si in Bucuresti e balamuc, frig de ingheata pietrele, dar in fiecare an ma bucur cand avem zapada de Craciun. Nu stiu cum suporta cei din tarile fara zapada un Craciun asa amarat

  Reply
 2. Andreea
  December 16, 2009 at 9:39 pm (8 years ago)

  Vreau si eu ninsoare 😉

  Reply
 3. Mihaela
  December 17, 2009 at 12:03 am (8 years ago)

  S-a oprit ninsoarea:) Deocamdata..

  Reply

Leave a Reply

More in personal
Multumesc :)

Un nou record pentru mine: 380 vizitatori unici ieri, 14 decembrie, si asta in conditiile in care nu am mai...

Close