Neomagie cu Mydas

Pe Mydas l-am văzut pentru prima dată în acțiune la degustarea de vinuri cu bloggerii ieșeni din 2009, eveniment la care ne-a încântat cu câteva trucuri. În afară de faptul că este unul dintre puținii neomagicieni din România, este și fost coleg de liceu (Informatică) și capricorn de-al meu (eu sunt născută pe 12, el pe 13 ianuarie), elemente care bineînțeles îl recomandă. 🙂

Spectacolele lui îmbină comedia cu trucurile de magie și iluzionism. Așadar, NEOMAGIE = iluzionism modern + stand-up comedy + interactivitate. Trucurile pe care le face cuprind numere cu cărți de joc, eșarfe, hârtii și chiar și levitație. Fie că transformă un șervețel într-o pereche de bikini, ori face ca dintr-o bancnotă de zece lei să curgă apă sau fie că scoate flăcări dintr-un portofel ori îți oferă cartea lui de vizită din onduleurile-ți proprii, distracția este asigurată.

Și-a găsit vocația la vârsta de 10 ani, după ce a participat la un spectacol de magie ce l-a fascinat, iar din acel moment, deși era doar un copil, a început să-și procure materialele necesare pentru mica sa trusă. S-a autointitulat Mydas, după numele unui personaj de legendă despre care se spune că tot ce atingea se transforma în aur, iar pentru calitatea trucurilor sale, se antrenează zilnic, între 4 și 6 ore.

În caz că vreți să organizați ceva special la o aniversare, o nuntă sau botez (sau de ce nu, evenimente business, traininguri, workshop-uri), vă recomand cu căldură să apelați la serviciile lui Mydas. Nouă ne-a plăcut tare mult. 🙂

Mai jos vă prezint câteva poze și un video, cred că ele spun mult mai multe decât prezentarea din articol. Video-ul este filmat chiar de noi. 🙂 Vizitați și site-ul lui Mydas, pentru mai multe informații și date de contact.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thanks for passing by↓Leave a Reply

More in timp liber
Caravana Desperados vine la Iaşi

Sunt acel tip de fată cuminte şi devreme acasă. Până aici toate bune şi frumoase. Numai că în fiecare an,...

Close