Pe Mydas l-am văzut pentru prima dată în acțiune la degustarea de vinuri cu bloggerii ieșeni din 2009, eveniment la care ne-a încântat cu câteva trucuri. În afară de faptul că este unul dintre puținii neomagicieni din România, este și fost coleg de liceu (Informatică) și capricorn de-al meu (eu sunt născută pe 12, el pe 13 ianuarie), elemente care bineînțeles îl recomandă. 🙂

Spectacolele lui îmbină comedia cu trucurile de magie și iluzionism. Așadar, NEOMAGIE = iluzionism modern + stand-up comedy + interactivitate. Trucurile pe care le face cuprind numere cu cărți de joc, eșarfe, hârtii și chiar și levitație. Fie că transformă un șervețel într-o pereche de bikini, ori face ca dintr-o bancnotă de zece lei să curgă apă sau fie că scoate flăcări dintr-un portofel ori îți oferă cartea lui de vizită din onduleurile-ți proprii, distracția este asigurată.

Și-a găsit vocația la vârsta de 10 ani, după ce a participat la un spectacol de magie ce l-a fascinat, iar din acel moment, deși era doar un copil, a început să-și procure materialele necesare pentru mica sa trusă. S-a autointitulat Mydas, după numele unui personaj de legendă despre care se spune că tot ce atingea se transforma în aur, iar pentru calitatea trucurilor sale, se antrenează zilnic, între 4 și 6 ore.

În caz că vreți să organizați ceva special la o aniversare, o nuntă sau botez (sau de ce nu, evenimente business, traininguri, workshop-uri), vă recomand cu căldură să apelați la serviciile lui Mydas. Nouă ne-a plăcut tare mult. 🙂

Mai jos vă prezint câteva poze și un video, cred că ele spun mult mai multe decât prezentarea din articol. Video-ul este filmat chiar de noi. 🙂 Vizitați și site-ul lui Mydas, pentru mai multe informații și date de contact.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.