my_sisters_keeper

Va spun de la inceput ca o sa plangeti 🙂

Anna este o fetita de 11 ani, care mereu a stiut ca nu a venit intamplator pe aceasta lume. S-a nascut pentru a o ajuta pe sora ei, bolnava de cancer. A fost facuta in laborator, pentru ca doctorii sa fie siguri ca este 100% compatibila cu Kate, si inca de cand s-a nascut a trebuit sa treaca prin multiple proceduri si operatii pentru a-i darui surorii ei inca cateva clipe de viata.

Insa a venit momentul ca sora ei sa aiba nevoie de un transplant de rinichi. Anna a economisit o suma modica de bani si a mers la un avocat (l-a vazut pe bannerele din oras, se lauda cu un procent de 91% cazuri castigate). I-a explicat acestuia ca doreste sa fie emancipata din punct de vedere medical, adica sa ia singura deciziile in ceea ce priveste corpul ei – nu mai dorea sa suporte nici o procedura medicala de care nu avea EA nevoie. In America nu exista un precedent pentru un astfel de caz, decat de la 14 ani, dar in acest caz, avocatul a facut o exceptie si a riscat.

Bineinteles ca mama (interpretata de Cameron Diaz) a fost devastata. Nu putea intelege de ce Anna nu vrea sa o ajute pe sora ei. Nu va zic mai mult…uitati-va la film, o sa va placa. 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 Comments on My Sister’s Keeper

  1. Coincidenţă, am văzut filmul chiar ieri, şi astăzi găsesc recenzie la tine pe blog 😀 Mi-a plăcut filmul, şi chiar mult, însă nu am plâns (probabil sunt eu cam insensibilă). Fusesem avertizată că se lasă cu lacrimi 🙂 Mi-a plăcut de Cameron Diaz în rolul mamei, ceva nou. Plus că nu o vedeam pe ea într-un rol atât de dramatic.
    A, şi mi-a plăcut enorm povestea de dragoste dintre Kate şi Taylor.

    • Da,si mie mi-a placut de Kate si Taylor 🙂
      Eu am plans si chiar o gramada :)) Se intreba prietenul meu ce e cu mine, de sunt asa trista si i-am zis ca de la un film 🙂

  2. am vazut si eu filmul undeva pe la 2 noaptea.Am vazut la tine pe blog si l-am luat de pe net…vreau sa zic ca am plans intruna .Filmul este super.

  3. Da,si la mine tot cam asa a fost. Am plans chiar intruna 🙂 Nu e un film unde plangi la final, ci plangi pe tot parcursul actiunii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.