Avem parte de o iarna extrem de friguroasa asa incat nu mai putem renunta la accesoriile de iarna din motive gen “nu-mi sta bine”, “ma incurca”, s.a.

Puteti gasi un model sau o culoare care sa va avantajeze si astfel sa nu inghetati de frig. Eu nu suport caciulile sau palariile…consider ca nu imi stau bine (port si ochelari si nu-mi place combinatia), asa incat folosesc casti de urechi. Sunt practice, calduroase si sic. Sunt constienta ca nu sunt la fel de eficiente ca si caciulile, insa sunt mai bune decat nimic.

Castile mele sunt cumparate de la Accesorize, sunt negre si pufoase si au costat 100 lei (le-am cumparat acum 2 ani). Am cautat mult modelul pe negru, pe roz se gaseau mai usor si erau mai ieftine.

Pe asos.com am gasit cateva modele de casti (nu am vazut la Meli Melo sau pe alte site-uri online) si sunt chiar foarte ieftine. Important este sa comanzi prin intermediar sau sa strangi o comanda mai mare ca sa nu te ajunga transportul prea mult.

Update: Se pare ca in sezonul toamna – iarna 2010 – 2011 se poarta castile de urechi. Am vazut o multime de modele prin marile magazine. Gasiti casti de urechi albe, pufoase, la Stradivarius, Bershka, la pretul de 39 lei.

7 Comments on Accesorii pentru iarna: casti de urechi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.