M-am obisnuit sa va anunt de fiecare data cand este depasit recordul la numarul de vizitatori unici. Acest numar, precum si comentariile si bounce rate-ul, ma determina sa continui cu blogul si sa fiu extrem de mandra de el.

Ieri, 11 februarie, vechiul record a fost batut – blogul a fost vizitat de 524 unici. Incet, incet ma apropii de pragul de 600. ­čÖé

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 Comments on Multumesc

  1. Keep up the good work si noi te vom urmari in continuare!
    O sa fiu pe langa subiect, dar TREBUIE sa iti recomand cartea Sotia calatorului in timp. Este geniala, una dintre cele mai frumoase povesti triste de dragoste:)Spre sfarsit am si plans…Dar o sa vezi tu. Oricum TREBUIE sa o citesti.
    Daca ti-a placut filmul cartea te va fascina! Eu stau in dubii daca sa vad filmul sau nu ca imi e teama sa nu am prea mari asteptari de la el si sa ma dezamageasca:)

    • Chiar vreau sa o citesc, am scris despre film si despre cat de mult mi-a placut. Si eu am plans, la sfarsitul filmului.

  2. Sa vezi ce o sa plangi la sfarsitul cartii. Eu ultimele 30 de pagini nu ma mai puteam stapani ­čÖü Poate sunt sadica dar imi inchipuiam cum ar fi sa fiu eu in locul lui Clare ­čÖü

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.