Gata cu absentele ?

O afacere cel putin interesanta, dezvoltata in Iasi si promovata prin fluturasi plasati in scarile de bloc – Gata cu absentele. Asa am aflat si eu de ei (de fapt Felix mi-a povestit, el a gasit afisul) si chiar sunt curioasa daca au gasit clienti.

Serviciile oferite de ei, si anume prezenta la cursuri, seminare, laboratoare in locul tau, sunt o noutate pentru mine. Nu este ieftin sa absentezi – 15 lei/cursul de 2 ore; 20 lei/seminariile sau laboratoarele, nu ai nici o siguranta ca profesorul nu se va prinde si risti ca unul dintre cei 3 studenti care se ocupa cu afacerea aceasta sa dea o lucrare sau sa fie ascultat in locul tau si putem anticipa rezultatele 🙂 Nimeni nu are cum sa stie toate materiile de la toate facultatile din Iasi.

Insa daca la un curs sau seminar prezenta conteaza foarte mult si nu poti ajunge deloc…de ce sa nu profiti de aceasta ocazie?

Daca va intereseaza, aveti datele de contact pe site-ul lor.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thanks for passing by↓15 Comments on Gata cu absentele ?

 1. Boris
  February 27, 2010 at 4:58 pm (8 years ago)

  Foarte tare…. nu imi vine sa cred. Mai vorbea cineva pe un blog nu mai tin minte cine, cred ca Ciupanezul, ca niste studenti fac cumparaturile pentru studentii care nu au chef sa iasa din camera. Daca la 2 noaptea vrei o cola la 2l care este 5 lei cred…le dai la astia 7 lei si ti-o aduc la usa. Criza asta… si sa mai spui ca romanul nu este inventiv.

  Reply
  • Mihaela
   February 27, 2010 at 5:01 pm (8 years ago)

   Parca am citit si eu de afacerea cu studentii care cumpara noaptea…era insa ceva destul de mare, ca aveau contracte cu restaurantele (aduceau comenzi de la restaurantele care nu livrau acasa).

   Reply
  • Mihaela
   February 27, 2010 at 6:01 pm (8 years ago)

   Fain:) Sa stii ca ma gandeam si eu sa fac ceva de genu acum vreun an, doi..dar am lasat-o balta. Sunt cheltuieli mari..cu transportul, comenzi facute aiurea…

   Reply
 2. lala
  February 27, 2010 at 10:54 pm (8 years ago)

  ce tare e afacerea asta, de ce nu am aflat-o si eu in timpul facultatii, nu mai chinuiam sa ma trezesc de la 6 in fiecare zi, si sa dorm in sala la primul curs.

  Reply
 3. Daniel
  February 28, 2010 at 12:28 pm (8 years ago)

  bai frate da asta e tare de tot. De ce nu a fost asa ceva si pe vremea mea ca tot nu-i luam in seama. Iti dai seama ca daca treci facultatea in felul asta ce studenti vom avea la licenta?

  Reply
  • Mihaela
   February 28, 2010 at 1:00 pm (8 years ago)

   Cu tot cu chestia asta, tot sunt studenti naspa la licenta :)) Cel putin la mine la facultate e jale.

   Reply
 4. mihaela
  March 2, 2010 at 9:28 pm (8 years ago)

  Am aflat de noua afacere chiar ieri, ne-a povestit chiar un profesor de-al nostru. Concluzia lui a fost una sugestiva “imaginatia romanului chiar nu are limite”. 🙂 Orice prinde contur la noi.

  Reply
 5. bp
  March 2, 2010 at 10:25 pm (8 years ago)

  “imaginatia romanului chiar nu are limite”. si ce e rau in asta?

  oricum, baietii au facut o gluma foarte buna si au cam pus lumea pe jar. bravo lor.

  Reply
  • Mihaela
   March 2, 2010 at 10:31 pm (8 years ago)

   Nu cred ca e doar gluma:) Ai citit articolul de pe bzi? Au fost sunati de reporteri sub acoperire, au stabilit seminarii si cursuri la care sa mearga, contra cost, bineinteles. E interesanta ideea, eu chiar asa am si zis, insa nu e gluma. Ar putea veni acum cu ideea ca a fost doar o gluma, ca sa nu aiba probleme (in ziar rectorul de la cuza a spus ca ii va exmatricula, daca se va afla cine sunt iar politia a zis ca va investiga…desi nu prea stiu de ce s-ar baga si politia, nu e chiar atat de serios), insa nu e gluma. De ce ar imparti sute de fluturasi, in posta, nu lasate afara? Cine da bani si pe printarea fluturasilor si mai ales timp ca sa le imparta peste tot, doar pentru o gluma? Asta in plus fata de ce au zis reporterii.

   Reply
 6. gatacuabsentele
  March 4, 2010 at 1:21 am (8 years ago)

  a citit multa lume articolul de pe bzi, dar a citit cineva replica noastra? cand cei de la bzi au sunat noi stiam deja ca NU vom pune in aplicare aceasta idee. totusi, discutiile au curs (pana la un punct) inspre aceasta directie. doar ca noi tocmai aparusem la tele’m, pe cuzanet si inca vreo cateva bloguri si deci mai fusesem sunati de “jurnalisti” sub acoperire. stiam deci ca nu e de joaca. ne reprosam doar ca am fost cu prea mult bun simt fata de fitzuicari. in fine, ca sa intelegeti, am vrut sa facem valva in primul si primul rand. ne’am oprit prea devreme, zicem noi, dar asta e. data viitoare or sa aiba mai mult de scris despre noi.

  ca sa inchei, intelegeti ca fandosita de la bzi a umflat TOTUL. nu mai luati totul de bun. nu am avut nimic cu tele’m care a difuzat convorbirea in totalitate si a prezentat obiectiv. bravo lor. nu am avut nimic cu cei de la pro tv, care ne’au sunat si ne’au spus in fata ce vor de la noi. de asemenea, bravo lor. dar cand apari pe prima pagina si esti numit mercenar, cand ti se pun vorbe’n gura, cand esti acuzat ca o arzi ilegal, cand voaaaaaai mama, nu platesti taxe/impozite, cand esti amenintat cu sanctiuni atat de catre politie cat si de rectorul UAIC desi culmea, tu nu ai treaba cu UAIC (HAHAHAHA, jurnalistii lui peste:D:D) si cand se incheie articolul in cel mai jegos mod posibil, ma pis din copac pe a 4’a putere din stat. na ca mi’am pierdut si cumpatu’.

  apreciati creativitatea, si nu va mai stresati cu ilegalitati si metode de imbogatire peste noapte. viata’i o caterinca. multumesc celor care s’au amuzat si’au priceput ceva din treaba asta. stati tunati, ca urmeaza altele 😀

  Reply
  • Mihaela
   March 4, 2010 at 8:21 am (8 years ago)

   Oricum ati devenit celebri 🙂 Nu stiam ca s-a vb si la pro tv de voi, credeam ca doar bzi a spus ceva. Intr-adevar au exagerat mult…mai bine s-ar uita la manelisti cu impozitele, nu la voi..ar avea mai mult de castigat.

   Reply
 7. gatacuabsentele
  March 4, 2010 at 12:53 pm (8 years ago)

  nu, la pro tv n’am aparut pentru ca am refuzat noi. dar au fost foarte ok.

  Reply

2Pingbacks & Trackbacks on Gata cu absentele ?

 1. […] Mihaela Anghel « Valentin, Dragobete si ziua Sotiei […]

 2. […] cu lumea care a scris intr-un fel sau altul despre noi.  Cuzanet, Tele’M, 7est, fitzucarii, Mihaela, IasiCampus, Codrin, jln, Parazitu, Daniel, Roxana siiii, mai nou, Libertatea! Sa inteleaga toata […]

Leave a Reply

More in web
Linkurile saptamanii

Sunt recomandate in special bloggerilor, dar ar fi bine daca ar fi rasfoite de oricine. Chiar am vazut ca in...

Close