Despre BlogMeet26

Al doilea blogmeet la care am fost a fost si cel pe care l-am organizat. Nu m-as fi descurcat foarte bine fara ajutorul lui HaiPa si al Laviniei. HaiPa a gasit o locatie care mie chiar mi-a placut, No Stress (vis-a-vis de Universitatea Mihail Kogalniceanu) iar Lavinia mi-a dat indicatii la inceput cam ce sa fac si cam ce se doreste de la un blogmeet.

La organizare am fost dezamagita de atitudinea barurilor si restaurantelor din Iasi, la acele cateva la care am sunat. Am inceput sa dau telefoane de marti, avand in vedere ca trebuia sa fac o rezervare de 30 – 40 de locuri. La For Fun tipul de la telefon era deranjat ca fac rezervare atat de devreme – i-am explicat ca sunt totusi foarte multe persoane, cand sa fac rezervarea, vineri? In alte locuri se cerea un minim de consumatie extrem de mare, de 30 lei/persoana (prin comparatie eu si Felix am consumat ieri, la No Stress, bauturi de 15 lei). Avand in vedere ca majoritatea sunt goale, chiar si sambata noaptea, m-as fi gandit ca se bucura sa primeasca un grup atat de mare, care face consumatie (dar nici chiar de 30 lei/pers) si care mai face si promovare gratis prin intermediul blogurilor dupa eveniment. Dar se pare ca lumea e prea zgarcita sau nesimtita – si cu ocazia asta pierd bani. Nu e nimic, au castigat No Stress (si mai tarziu, cafeneaua Magnet, din cate am inteles pe twitter).

Eu si Felix am ajuns putin mai tarziu, dupa ce l-am lasat pe Albert (voi reveni cu detalii, acum ca secretul a fost aflat :)), cred ca am fost chiar ultimii. M-am simtit foarte bine, chiar am avut ocazia sa vorbesc cu cateva persoane, care mi-au dat si cateva sfaturi interesante in legatura cu blogul meu.

S-au donat si cateva carti pentru campania “Imbratisam lectura”. Am avut si eu vreo 5 carti, care erau in stare buna spre foarte buna, sper sa fie ok. Imi pare rau ca am dus majoritatea cartilor de acasa la mama mea, acum vreo 2 luni, cand am facut curatenie.

Am luat aparatul dar nu am avut timp sa facem poze, insa puteti vedea cateva poze aici:

Incerc sa scriu si lista cu prezenta, dar nu este completa, unele persoane plecand inainte de a se semna. Am preluat-o de pe hartiile fotografiate de Cipoc. Lasati-mi un comentariu daca ati fost si nu sunteti trecuti pe lista.

Multumesc tuturor celor prezenti la eveniment, mi-a parut bine sa va revad pe unii si sa va cunosc pe altii. Va urez o primavara superba si sa ne revedem cu bine in martie.

LISTA DE PREZENTA BLOGMEET26:

1. Mihaela Anghel

2. Felix Popovici

3. Lavinia Biberi

4. Claudiu Dascalescu

5. Manole Silviu

6. Quadroq

7. HaiPa

8. Razvan Girmacea

9. Andreea Marc

10. Dany

11. LucicX

12. Pavel

13. Adrian Nechifor

14. Somnulescu

15. Noni Trofin

16. Timofte Alina

17. Catalin Lazarescu

18. Cipoc

19. Monica Liuta

20. Alex Taradaciuc

21. Raluca Cucuteanu

22. Fitzylv

23. Mono

24. Codrin Teiu

25. Madalina

26. Negru Alex

27. Ioana

28. Andrei Dumbrava

29. Iulia

30. Andra Corina

31. Steiul

32. Ioana

33. Adrian Soare

34. Denisia

35. Bobby Voicu

Cateva poze, facute de Alex Taradaciuc:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thanks for passing by↓11 Comments on Despre BlogMeet26

 1. Daniel
  February 28, 2010 at 1:21 pm (8 years ago)

  Bravo Mihaela. Iata deci ca s-a consumat cea dea 26-a editie blogmeetiasi chiar aici sub nasul meu daca as putea spune. Numai ca eu nu am mai putut ajunge dar recuperez eu.

  Daca spuneti ca “No Stress” au fost cool poate mai incercam tot aici si altadata.

  Reply
 2. ioanabe
  February 28, 2010 at 11:28 pm (8 years ago)

  fu si ioanabe pe acolo, chiar daca s-a carat repede si nu a stat decat cu telefonul in mana pana la un moment dat:) O primavara minunata;;)

  Reply
 3. Mihaela
  February 28, 2010 at 11:30 pm (8 years ago)

  Gata Ioana, te-am trecut 🙂

  Reply
 4. Zany
  March 1, 2010 at 10:29 am (8 years ago)

  dar nu apari si tu pe nicaieri?

  Reply
 5. Zany
  March 1, 2010 at 10:51 am (8 years ago)

  vai, sa nu te recunosc!

  Reply
 6. Codrin Teiu
  March 1, 2010 at 10:09 pm (8 years ago)

  Buna,

  Daca doresti sa facem un link echange te rog sa ma treci la tine.
  Codrin Teiu
  http://codrinteiu.wordpress.com
  Eu te-am trecut pe blogul meu, sub categoria link exchange.

  O primavara frumoasa,

  Reply

4Pingbacks & Trackbacks on Despre BlogMeet26

 1. […] cel putin stiu ca pe urmatoarea n-o s-o mai ratez. Mai multe detalii despre intalnire puteti gasi aici. « Gata cu […]

 2. […] Spring Is Coming To Town I. BlogMeetiasi Nr. 26 (sau mai bine zis #MartisorMeet) va fi organizat sambata, 27 februarie, ora 18.00, la restaurantul No Stress (langa Universitatea M. Kogalniceanu). Confirmati prezenta pe blogul Mihaelei Anghel. Sper sa ajunga si Bobby Voicu alaturi de alti speakeri de la Brio. Prezenta BlogMeet Iasi 26: aici […]

 3. […] blog..deci ma duc la blogmeet 26 iasi. […]

 4. […] poze, lista cu prezența și impresii găsiți la Mihaela și plecând de pe blogul ei la restul […]

Leave a Reply

More in personal
Blogmeet 26 Iasi

Blogmeetul cu numarul 26 (sau mai bine zis MartisorMeet) va fi organizat sambata, 27 februarie, ora 18.00, la restaurantul No...

Close