Imbratisam lectura

Scriu cam tarziu de aceasta campanie dar nu am avut timp pana acum. Cu toate acestea, o sustin pe deplin si voi incerca si eu sa ajut cu ceva.

Lavinia Biberi este si de aceasta data, initiatoarea unei campanii extrem de interesante. Este ajutata de AltIasi si de smartgifts.ro in demersul de a colecta carti de beleristica care vor fi donate bibliotecilor si, implicit, studentilor din caminele studentesti ale UAIC. Mai multe detalii gasiti pe blogul Laviniei.

Scopul campaniei este acela de a pune la dispozitie in fiecare biblioteca din caminele studentesti un numar considerabil de carti de beletristica pentru studentii cazati, cu speranta ca acestea ii vor face sa redescopere placerea unei lecturi relaxante, sa ii incurajam sa isi dezvolte caracterul si personalitatea si sa le aratam ca timpul liber poate fi petrecut si in fata calculatorului, dar si citind o carte.

Important este ca avem timp pana duminica, 28 februarie, pentru a cauta prin casa ce carti putem oferi. Nu trebuie sa fie noi, dar trebuie sa fie bine intretinute. Sunt sigura ca oricare dintre voi ar gasi cu usurinta o carte de care nu mai are nevoie. Nu o lasati sa se umple de praf pe rafturi, donati-o si faceti o fapta buna :).

Pentru donatii lasati un comentariu, contactati-ma pe mail, twitter, facebook (toate datele sunt la Contact) sau vorbiti direct cu Lavinia, prin intermediul blogului ei.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Comments on Imbratisam lectura

  1. Lavinia Biberi
    February 25, 2010 at 10:16 am (8 years ago)

    Multumesc mult! Colectam carti pana duminica, 28 feb. Va asteptam luni pe Copou sa “Imbratisam lectura”

    Reply

1Pingbacks & Trackbacks on Imbratisam lectura

  1. […] donat si cateva carti pentru campania “Imbratisam lectura”. Am avut si eu vreo 5 carti, care erau in stare buna spre foarte buna, sper sa fie ok. Imi pare rau […]

Leave a Reply

More in campanii de ajutorare
Donatii pentru Globuri cu suflet

Am reusit sa strang niste cadouri pentru campania Globuri cu suflet, cu ajutorul unor persoane generoase. Inca mai este timp sa...

Close