Primul meu calculator l-am primit in 1999, la 12 ani. Intrasem la Liceul de Informatica si era destul de necesar sa avem unul (si acces la internet) pentru a ne face proiectele.

Tot atunci mi-am creat si primul id de messenger. Pe atunci era o regula sa nu-ti pui numele la id, ca sa nu stie lumea cine esti, sa nu oferi prea multe date despre tine la necunoscuti (asta e valabila si acum) si in concluzie, id-ul era o forma de exprimare a creativitatii fiecaruia. Mi-am ales un nume (cu greu, caci multe variante erau ocupate), mi-am pus si _2000 la sfarsit si asa s-a nascut id-ul pe care l-am folosit mai bine de 10 ani.

Problema a aparut atunci cand am crescut, cand au aparut colaborari de afaceri sau cunostinte din mediul de lucru. Pentru mail foloseam deja o adresa profesionala, era timpul sa-mi creez una si pentru messenger. Anul trecut am inceput sa caut un id nou. Bineinteles ca toate id-urile ce contineau numele meu erau ocupate, fiind un nume des intalnit in Romania. Am incercat toate variantele, cu tot felul de caractere (bineinteles, din cele acceptate) sau de initiale, pana cand am observat ca pot sa-mi creez un id pe ymail.com iar partea si mai buna era ca id-ul cu numele meu era disponibil, in varianta dorita de mine, cu punct si nu cu underscore. A mai durat insa un an pana cand am avut in sfarsit curajul sa renunt de tot la vechiul id. Melancolia si faptul ca multe contacte nu intelegeau sa adauge id-ul in lista cu tot cu @ymail.com la sfarsit au dus la aceasta intarziere. Ieri insa, dupa ce am vorbit la telefon cu alt posibil colaborator pentru copywriting si acesta mi-a cerut id-ul de messenger, am luat in sfarsit decizia sa nu ma mai fac de ras cu un id copilaros si sa trec la cel serios, o data pentru totdeauna.

Asa ca de acum puteti sa ma contactati pe id-ul prezentat in pagina de Contact.

5 Comments on A venit timpul pentru o schimbare…de id

  1. eu mi-am facut pe yahoo.uk adresa de mail pt ca nu vroiam sa-mi pun 3498485727 langa nume pe yahoo.com ­čÖé
    sa fie intr-un ceas bun! ­čÖé

  2. E greu sa te desparti de adresa de email. Acolo in timp s-au adunat amintiri , sperante , vise, suparari si acum inchizi aceasta cutie .

  3. O schimbare este intotdeauna in bine. Eu am id-ul din 2001 dar daca acum era sa mi-l fac, il gaseam liber ca sunt numai 3-4 familii in Romania cu numele meu de familie. Sunt unic…ce sa zic :)))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.