In urma tragerii la sorti, castigatoarea piesei de lenjerie sport a fost desemnata Niko cu adresa de email ciocoiunicoleta***@yahoo.com. Niko a ales bustiera Triumph Triaction CrossPower. Ii uram pe aceasta cale sa-l poarte cu placere si speram ca va face sport cu si mai multa placere de acum inainte. Niko, te vom contacta pentru datele tale de contact (nume intreg, adresa, numar telefon) in cursul zilei de astazi, pentru a putea sa-ti trimitem premiul.

Va multumim pentru atentia pe care ati acordat-o concursului organizat in colaborare cu Running Shop. Am ramas impresionati de numarul mare de inscrieri (330) astfel incat ne-am hotarat sa mai organizam astfel de concursuri in viitorul apropiat. Reveniti pe blog pentru a participa!

P.S. Am fost dezamagita de numeroasele incercari de fraudare ale concursului, astfel incat, incepand cu urmatorul concurs voi impune reguli mai stricte. O singura inscriere de pe un IP, nu conteaza ca stau 5 oameni in aceeasi casa iar castigatorul va trebui sa-mi trimita o copie dupa buletin, ca sa imi demonstreze ca poarta numele cu care s-a inscris.

2 Comments on Concurs Running Shop – castigator

  1. sugerez sa organizezi un concurs in care sa nu fie prin tragere la sort… multe persoane stau prost cu norocul si una din ele sunt eu 😀

    • In viitor cred ca va exista si aceasta posibilitate. Desi dupa aia apar discutii ca de ce am ales pe cineva si nu pe altcineva, ca acel text nu era la fel de creativ ca si celalalt..caci stii..fiecare are gusturile lui. Tragerea la sorti mi se pare mai obiectiva si mai fara discutii…dar in viitor…poate 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.