Lecturi urbane Iasi – Primeste, Citeste, Daruieste!

Am placerea de a va invita sambata, 5 iunie, ora 14.00, la prima editie a initiativei Lecturi Urbane desfasurata in Iasi. Proiectul promoveaza lectura in locurile publice si in mijloacele de transport, dar si actul cititului in general.

Ne vom intalni in Piata Unirii si vom petrece 2 ore citind si impartind trecatorilor care ni se alatura carti si semne de carte.

Este primul eveniment la care particip ca organizator, asa ca va invit sa veniti si ca sa ma sustineti. 🙂 Pentru mai multe detalii despre eveniment, parteneri media, s.a. site-ul http://iasi.orasulciteste.ro/ va sta la dispozitie, dar vreau sa mentionez aici sponsorii evenimentului, deoarece in multe alte locuri ei au fost uitati.

Cei care ne-au ajutat efectiv oferind bani si servicii pentru ca acest eveniment sa aiba loc sunt: Artis Design, Spatiuweb.ro, Edukid.ro si ACart.ro.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thanks for passing by↓

Alexandra

6 Comments on Lecturi urbane Iasi – Primeste, Citeste, Daruieste!

 1. Adrian Glodoreanu
  June 3, 2010 at 10:11 pm (8 years ago)

  crezi ca ar folosi cuiva o donație constand in cele trei volume din “Istoria ideilor si credintelor religioase” a lui M. Eliade?
  daca da, trimite un raspun pe mail, si ne vedem sambata, alaturi de carti, impreuna cu Petruta (Botez).

  Reply
  • Mihaela
   June 4, 2010 at 7:58 am (8 years ago)

   Sigur Adrian! Am vb cu Petronela despre asta, o sa te contacteze ea. Multumim!

   Reply
 2. Victoria West
  June 3, 2010 at 10:38 pm (8 years ago)

  Lectura in locuri publice zici? Nice. Mie imi place sa citesc in metrou in drumul meu spre si de la birou, in avion, in pauza de masa de la job, etc.

  Reply

3Pingbacks & Trackbacks on Lecturi urbane Iasi – Primeste, Citeste, Daruieste!

 1. […] vom intalni in Piata Unirii si vom petrece 2 ore citind si impartind trecatorilor care ni se […] Ultimele articole despre A Posted in Stiri Tags: Citeste, Daruieste, Iaşi., Lecturi, primeşte, Urbane « – […]

 2. […] Mihaela Anghel: Am descoperit lectura la vârsta de 5 ani, iar responsabil a fost un băieţel de la grădiniţă, al cărui nume l-am uitat din păcate. Era singurul care ştia să citească şi pentru acest lucru a fost felicitat de educatoare în faţa tuturor colegilor. Eu, ambiţioasă din fire şi extrem de competitivă, m-am cam supărat şi primul lucru pe care l-am făcut când am ajuns acasă a fost să deschid “Capră cu 3 iezi” de Ion Creangă. Ştiam literele, nu-mi trebuia decât puţină răbdare şi determinare pentru a le legă. După acest eveniment, am ajuns să iubesc lectură şi să o consider o parte  din  mea.  Nu o  regret niciodată  am descoperit  la 5 ani  nu la 7, precum ceilalţi copii de varsta mea. […]

 3. […] Multe de adaugat nu am, mai vreau insa sa felicit intreaga firma pentru implicarea in proiecte si pentru sponsorizarea evenimentelor caritabile (vezi Lecturi Urbane). […]

Leave a Reply

More in timp liber
Seminarii de civilizatie japoneza

In luna iunie suntem invitati de catre Asociatia Himawari la o serie de cursuri de civilizatie japoneza. Intrarea este gratis...

Close