Artis Design este o firma care imi este foarte draga…mereu au oferit servicii de calitate si au si niste angajati super. Aici am intalnit o mana de oameni prietenosi, politicosi, care fac tot posibilul sa te ajute astfel incat sa pleci multumit. Doua fete grozave lucreaza acolo, una in domeniul IT si una la conducere. Nu dau nume, dar se stiu ele. Le urez mult succes in continuare si le felicit pentru munca lor. 🙂

Sa trec totusi si la concurs. Artis Design a lansat un nou concurs “Super Pareri iti aduc Superi Premii” unde poti castiga o multifunctionala Canon color, un mouse optic wireless sau un rucsac. Nu trebuie decat sa spui pe Facebook sau pe blogul tau ce promotii ai vrea sa vezi in magazinele Artis Design. Desemnarea castigatorilor se face in functie de numarul de voturi acumulate prin optiunea like. Concursul este valabil pana la 30.11, asa ca daca vreti sa participati, grabiti-va.

Eu as dori sa vad promotii pentru studenti si la produse, asa cum sunt la serviciile de incarcat cartuse. De asemenea ar fi bine daca s-ar insista pe fidelizare – clientii care cumpara des sa primeasca reduceri sau produse mici bonus. Trebuie sa se insiste si cu promovarea magazinului, sa se cunoasca mai bine faptul ca poti cumpara si produse de aici, nu doar sa-ti incarci cartusele la imprimanta.

Multe de adaugat nu am, mai vreau insa sa felicit intreaga firma pentru implicarea in proiecte si pentru sponsorizarea evenimentelor caritabile (vezi Lecturi Urbane).

3 Comments on Super Pareri iti aduc Super Premii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.