Ma bucur sa vad ca din ce in ce mai multe persoane consuma de placere ceai. Si ma bucur si mai mult cand vad pe bloguri recomandari, asa mai aflu si eu despre ceaiuri noi, despre magazine naturiste cu preturi bune, s.a. Daca scrieti articole despre ceai, contactati-ma, si voi face tot posibilul sa le promovez pe acest blog.

Astazi va recomand cateva prezentari de ceaiuri, aparute in ultimele zile:

Si in plus va prezint doua articole despre ceai scrise de mine, care nu vor aparea pe acest blog, ci pe altul. Daca urmariti lista mea de linkuri, cu siguranta ati observat ca am adaugat “Sortimente de ceai” in urma cu vreo saptamana – doua. Deocamdata informatiile de acolo sunt gazduite pe un subdomeniu al blogului meu, dar saptamana viitoare vor fi mutate in alta parte (si vor fi facute si multe alte modificari, bineinteles). Nu va spun mai multe, veti afla saptamana viitoare totul despre acest nou blog de-al meu. ­čÖé

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 Comments on Linkurile saptamanii

  1. Mi-am achizitionat saptamana trecuta ceaiul recomandat de tine si saptamana asta am luat de la Fares ” Ceai Aromfruct Fructe Exotice” si-ti pot spune ca-mi place. E mai ok decat Citrus Delight!
    Cand termin trec la un ceai de/cu, caramel si la cel alb!:)

    • Ma bucur! ­čÖé Intr-o zi poate mergem la Ceainaria Carturesti impreuna, au niste ceaiuri grozave acolo, trebuie sa le incerci.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.