Globuri cu suflet – editia a II-a

Globuri cu suflet editia I a reprezentat prima mea implicare intr-o campanie umanitara, alaturi de un grup de oameni deosebiti. Mi-am dorit atunci sa aduc o farama de bucurie in viata unor copii de aceea am luptat sa strang cat mai multe donatii, cat mai multe jucarii sau rechizite, iar fericirea pe care am simtit-o atunci cand am reusit ceea ce mi-am propus nu poate fi descrisa. Nimic nu este mai bun pe lumea aceasta decat sentimentul pe care il ai cand reusesti sa ajuti pe cineva, mai ales cand este vorba de niste copii nevinovati.

Ambasadorii evenimentului de anul trecut, Lavinia, Iulia si Alexandru, au reusit sa faca din aceasta campanie un succes iar pozele si filmuletele facute acasa la copii demonstreaza acest lucru.

De aceea Globuri cu suflet revine si in acest an, cu aceeasi dorinta de a aduce zambete pe buzele unor copii nevoiasi din judetul Iasi.

Obiectivele pe care ni le-am propus in cadrul editiei a II-a sunt:

 • oferirea de cadouri cu ocazia sarbatorilor de iarna unor copii cu mai putine posibilitati din jud. Iasi
 • sensibilizarea bloggerilor ieseni in perioada sarbatorilor de iarna
 • dezvoltarea relatiilor de comunicare si cooperare dintre bloggeri si copiii nevoiasi

Pe cine vrem sa ajutam?

 • Alexandra (cls. a VIII-a), Ramona (cls. a IV-a) si Georgiana (cls. a IX-a) din Com. Holboca – Mama fetitelor a murit cand erau ele foarte mici si de educatia lor se ocupa tatal. In casa locuiesc si cu bunicul, grav bolnav.
 • Mihaela din Com. Probota – Tatal s-a sinucis in 2006, iar mama ei s-a mutat la un alt barbat din sat. Ea locuieste in Iasi la camin, printr-un program de burse al liceului unde invata.

Fetitele mentionate invata foarte bine la scoala, au medii anuale de peste 9,50.

Doriti si voi sa ajutati?

Primim cu bucurie orice fel de donatie, fie ca este vorba de carti, rechizite, hainute sau bani. Singura conditie este ca produsele daruite sa fie intr-o conditie buna.

Campania se desfasoara pe parcursul a doua saptamani, pana pe 6 decembrie, de aceea va asteptam sa ne contactati pana atunci.

Ajutati-ne sa inveselim sarbatorile unor copii de exceptie!

Contul in euro este: RO57 INGB 0000 9999 0186 9269 – cont deschis de Grajdeanu Iuliana Cosmina (Ambasadoare “Globuri cu Suflet”, editia a II-a.)
Nu uitati sa specificati ca donati in campania de sensibilizare “Globuri cu suflet”.

Contul in LEI: RO48 BRDE  240SV 4684 3212 400 : BIBERI Oana- Lavinia(initiatoare “Globuri su Suflet”) Ne auzim si la telefon: 0744.700.712
Nu uitati sa specificati ca donati in campania de sensibilizare “Globuri cu suflet”.

Va multumesc pentru sustinere!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 Comments on Globuri cu suflet – editia a II-a

 1. addicted
  November 22, 2010 at 4:20 pm (7 years ago)

  Saptamana viitoare plec acasa pentru doua zile ,cand ma intorc am sa te contactez. Aici din pacate nu am jucarii, acasa insa am.

  Reply
  • Mihaela
   November 22, 2010 at 4:31 pm (7 years ago)

   Multumesc mult ptr ajutor. Nu trebuie neaparat jucarii, sunt foarte bune si carti sau rechizite.

   Reply
 2. addicted
  November 22, 2010 at 4:56 pm (7 years ago)

  Stiu dar as fi vrut a fie si niste jucarioare insa.. mmm, mai bine te contactez eu zilele astea.

  Reply
 3. addicted
  November 22, 2010 at 11:33 pm (7 years ago)

  Cu mare placere. Sper sa ajunga peste tot strigatul asta!

  Reply
 4. Veverita
  November 23, 2010 at 5:40 pm (7 years ago)

  am cateva hainute,sunt aproape noi,unele au si eticheta,si cateva jucarii pe care as vrea sa le donez,vreau sa fac pe cineva sa zambeasca.Sunt din Bucuresti…si cunosc foarte multa lumea care vrea a doneze,si nu a gasit nici o fundatie care sa se ocupe cu asa ceva.

  Reply
  • Mihaela
   November 23, 2010 at 5:47 pm (7 years ago)

   Veverita: Iti multumesc mult pentru interes! Noi suntem din Iasi, dar daca doresti sa donezi aceste lucrusoare, le poti trimite prin posta. Iti trimit mail pt mai multe detalii.

   Reply
 5. cojocaru elena
  December 1, 2010 at 7:26 pm (7 years ago)

  daca mai ramin fonduri nu-i uitati pe copii mei de 6 ani respectiv un an si opt luni
  cojocaru elena 0741592125

  Reply

6Pingbacks & Trackbacks on Globuri cu suflet – editia a II-a

 1. […] This post was mentioned on Twitter by Simona Stefanuca and Alina Mereuta, Mihaela Anghel. Mihaela Anghel said: Globuri cu suflet – editia a II-a – http://tinyurl.com/2attufa […]

 2. […] cu suflet este o campanie umanitară de care am aflat astăzi de la Mihaela. Ambasadorii campaniei îşi  propun, cu ajutorul nostru să ” deseneze ” zâmbete pe […]

 3. […] pentru inceput ambasadorii Globuri cu Suflet, editia a II-a: Roxana Bursuc , Andrei Dumbrava, Mihaela Anghel , Seaqxx si Alex Taradaciuc. Cu totii ne-am implicat in strangerea de donatii, am strigat [se putea […]

 4. […] Anul acesta am organizat a II-a editie alaturi de ambasadorii Roxana Bursuc , Andrei Dumbrava, Mihaela Anghel , Seaqxx si Alex […]

 5. […] Globuri cu Suflet, prima editie: Ioana(Leluc), Mihaela Anghel , Seaqxx , Alex Taradaciuc si Somnulescu. Cum am petrecut pe 6 decembrie 2010 Globuri cu […]

 6. […] Globuri cu Suflet, prima ediție: Ioana (Leluc), Mihaela Anghel , Seaqxx , Alex Taradaciuc, Somnulescu si […]

Leave a Reply

More in campanii de ajutorare
Primeste un suflet in casa ta

Am primit ieri un mesaj de la o iubitoare de animale, care nu a ramas indiferenta la suferinta unui catel...

Close