Pretty Little Liars este un nou serial realizat dupa o serie de succes scrisa de Sara Shepard. Debutul a avut loc pe 8 iunie si vom urmari 10 episoade dupa care se va face evaluarea serialului.

Serialul prezinta drama prin care trec 4 prietene, Aria, Hanna, Spencer si Emily, atunci cand prietena lor si lidera grupului, Alison, dispare. Dupa un an, cele patru incep sa primeasca mesaje semnate cu initiala A si incep sa banuiasca ca Alison traieste si ca a revenit in oras, insa in scurt timp sperantele lor vor fi naruite atunci cand este gasit trupul prietenei lor. Mesajele insa continua sa apara, dezvaluind secrete stiute doar de ele 5.

Serialul are parte de o distributie excelenta. M-am bucurat sa o revad pe talentata Lucy Hale (Aria in serial, a jucat si in Privileged), Holly Marie Combs (o tineti minte din Charmed) si Chad Lowe.

Se spune despre acest serial ca este versiunea pentru adolescenti a serialului Desperate Housewives. Vom vedea daca se va ridica la nivelul acestuia din urma.

8 Comments on Pretty Little Liars

  1. Pare interesant…si tinand cont ca s-a terminat sezonul la Neveste Disperate, ma pot uita la asta…. dar nu gasesc nimic pe odc si torent n-am! ­čÖü

  2. De acum il gasiti si pe torent si nu e prea greu sa iti downladezi u-torentul boris si sa iei cele 4 ep aparute pana acum

  3. Frumos serial. Si totusi cine este “A”? :-)) O sa aflam vreodata? Sau nu? Nici in Gossip Girl nu stim cine tot posteaza barfe despre Blair, Serena etc

    • Eu stiu cine este A. ­čÖé Am cautat la inceputul serialului informatii despre el si am gasit ca este realizat dupa o carte. Eh, pe wikipedia (parca) la acea carte se dezvaluie si cine e “A”. Dar mai bine nu aflam (eu nici nu cautam asta) pentru ca acum nu mai e la fel de interesant.

  4. Da…serialul este bazat pe cartile Sarei Shephard pe care mi-ar placea sa le citesc. Cat despre A…te-as intreba cine e dar n-am s-o fac. Am sa urmaresc serialul. Nu de alta, dar i-as strica farmecul ­čśÇ

    • Clar i s-ar strica farmecul. E mai bine ca nu stii. Mie imi pare rau ca am citit despre carte si ca am aflat cine e A.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.