Nu am mai preluat de mult timp o leapsa, dar cea de la Zozo mi-a placut prea mult ca sa nu o fac imediat. Chiar vorbeam ieri cu Felix despre ce masina imi place, asa ca vine la fix leapsa.

Trebuie sa prezint 10 masini care imi plac, insa mi se pare un numar prea mare. Voi prezenta 5. As putea vorbi despre masini precum Ferrari sau Lamborghini, dar prefer sa fac un top mai realist, cu masini pe care mi le-as putea permite vreodata in aceasta viata. 🙂

1. Toyota Prius

Despre aceasta masina vorbeam ieri cu Felix, ii spuneam ca mi-as dori un Prius. Arata bine, este economica, moderna – masina visurilor mele. 🙂 Au inceput sa apara si prin Iasi, am vazut vreo 2, 3 iar preferata mea este cea pe verde deschis.

2. Lexus RX 450 H

Am zis ca nu va voi referi la masini foarte scumpe, dar trebuia sa pun aceasta masina in top. Mi-a facut o parere foarte buna anul trecut, atunci cand am mers pana la Craiova si inapoi cu ea. Mai multe detalii despre ea gasiti in acest articol.

3. Citroen C4 Picasso

Acum 2 ani aceasta era masina pe care mi-o doream. Mi se parea foarte simpatica, incapatoare, moderna. M-am interesat de detaliile tehnice, optiuni, preturi – putin cam scumpa, dar mi se parea ca merita. Insa apoi am vazut la showroom ca este o masina foarte joasa si dupa, am auzit tot felul de lucruri mai putin bune despre Citroen, asa ca mi-am cam luat gandul de la ea. Insa tot imi place cum arata. 🙂

4. Peugeot 207 CC

Peugeot 207 CC nu este chiar ultimul model de acest tip de la Peugeot. Puteam sa aleg 308 CC sau RCZ, dar prefer un model mai mic. In prezent conduc un 206 CC care este foarte asemanator ca design cu modelul de mai jos…207 este doar putin mai mare si are mai multe optiuni. Sunt multumita de calitatea masinilor Peugeot, astfel incat daca nu as avea banii necesari pentru a cumpara modelele de masini de mai sus, as alege sa cumpar un Peugeot.

5. Volkswagen Tiguan

Am mers cu o astfel de masina atunci cand am facut un mic tur al Europei si pot spune ca este o masina grozava. Este un pic mai mica fata de alte SUV-uri, dar asta o face perfecta pentru o femeie. Are si o multime de optiuni interesante si astfel masina este foarte usor de condus si de parcat.

Leapsa poate fi preluata de orice pasionat de automobile. Chiar sunt curioasa ce masini va plac. 😛

6 Comments on Leapsa: top masini

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.