A doua intalnire a Clubului de Carte a atras mai multi participanti, si anume 7 (Cristina nu apare in poza, ea a fost fotograful nostru). Nici nu ne-am dorit sa fim prea multi, deoarece am vrut sa putem discuta intre noi cu usurinta, sa nu fie nimeni ignorat sau izolat intr-un colt.

Ne-am intalnit la ora 11 la Maideyi, unde aveam rezervat un separeu in capatul cafenelei, asa cum mi-am dorit (nu am vrut sa fim deranjati). Vreau sa le multumesc pe aceasta cale celor de la Maideyi pentru interesul pe care l-au acordat intalnirii noastre. Au rezervat exact masa despre care am scris pe blog, fara ca sa fie necesar sa-i sun, au fost draguti si mi-au acordat un card de fidelitate si a ramas chiar sa imprumut o carte (“Arsa de vie” – Suad) de la unul din angajatii cafenelei.

Am fost cu totii punctuali – Adrian, Maria, Cristina, Raluca, Simona S si Simona A. Am discutat despre “Amantul doamnei Chatterley”, dar mai putin decat ma asteptam. Am fost distrasi de cartile pe care le-am adus, am ajuns sa discutam mai mult despre “Jurnalul fericirii” – N. Steinhardt, “Tess d’Uberville” – Thomas Hardy sau despre cartile lui Alexander McCall Smith.

Mi-am indeplinit si dorinta de a mai incerca cateva sortimente de limonada, de data aceasta cu piersici si cu menta. Puteti vedea in cateva din pozele de mai jos cum arata limonada cu menta, are o culoare foarte frumoasa.

Nimeni nu a plecat fara un brat plin de carti. De-abia astept sa citesc cartile pe care le-am imprumutat, toate par foarte interesante. In special Jurnalul Annei Frank (versiunea pe engleza), dar si “Tess d’Uberville” – Thomas Hard, “Accidentul” si “Orasul cu salcami” – Mihail Sebastian, “Agentia de detective nr 1” si “Lacrimi de girafa” – Alexander McCall.

Pentru urmatoarea intalnire, care va avea loc la sfarsitul lunii august (nu ne-am decis inca asupra unei date) am ales ca lectura “Vipera sugrumata” de Herve Bazin, o alta carte extraordinara aparuta in colectia Carte de Buzunar de la Jurnalul.

In continuare va prezint cateva poze de la intalnire, realizate de Raluca:

6 Comments on A doua intalnire a Clubului de Carte

  1. Intr-adevar ne-am simtit extraordinar cu totii si am aflat lucruri interesante, in special cele legate despre istoria religiilor pe care ni le-a impartasit Adrian…astept cu nerabdare urmatoarea intalnire..:)

  2. Si mie mi-a placut mult de tot! Desi, dupa cum am remarcat si eu, am discutat cam prea putin despre Amantul doamnei Chatterley…poate n-a fost intr-atat de interesanta pentru unii dintre noi. Oricum, e o chestie foarte placuta, sa ne vedem periodic si sa discutam despre carti. 😀

  3. Si eu am fost incantata de intalnire si abia astept sa vina urmatoarea 🙂 Mi-a parut tare bine sa va cunosc pe toti! Imi pare rau ca am intarziat si ca nu prea am discutat despre Amantul…. Intr-adevar mie nu mi s-a parut chiar o carte de referinta, poate si asta sa fi fost un motiv sa nu ne batem capul 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.