Piwik

V-am povestit de mai multe ori ca folosesc Google Analytics pentru a avea o vedere de ansamblu asupra blogului meu. Singurul neajuns cu Analytics este ca nu prezinta datele in timp real, trebuie sa astepti pana la o jumatate de ora pentru a avea statistici complete.

De aceea am inceput sa folosesc si Piwik, o alternativa open source la Google Analytics. Prezinta datele in timp real, precum si toate informatiile pe care ti le ofera si Analytics. Imi place atat de mult incat am renuntat la a mai urmari zilnic statisticile de pe Analytics, preferand sa le vad pe Piwik.

Mi se pare ca are o interfata mai prietenoasa si este mai usor de personalizat. Interesant este ca arata un numar de vizitatori putin mai mare decat Analytics, dar nu este o diferenta notabila.

Cam asa arata statisticile mele in aceasta dimineata:

Pe aceasta prima pagina poti adauga ce dispozitive doresti: informatii despre vizitatori, informatii despre actiunile lor, setarile vizitatorilor, s.a.

Sper sa va foloseasca.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thanks for passing by↓

Ramona Groza Ana

3 Comments on Piwik

 1. Serafim
  August 9, 2010 at 10:33 am (8 years ago)

  Fain. Tocmai l-am pus și eu. Se pare că-și face treaba destul de bine. Îmi place Google Analytics dar ceva care să pot pune pe serverul meu mi se pare și mai fain.

  Reply
 2. iunnia
  August 10, 2010 at 11:01 am (8 years ago)

  arata foarte bine. mersi de informatie chiar nu auzisem de el pana acum

  Reply
  • Mihaela
   August 10, 2010 at 11:02 am (8 years ago)

   Cu placere. 🙂

   Reply

Leave a Reply

More in blog, web
Linkuri utile pentru traducerea termenilor tehnici

In ultimele zile am fost ocupata cu traducerea din engleza in romana a unui manual tehnic despre o masina combinata...

Close