Am intarziat putin cu prezentarea acestui sortiment de ceai, din lipsa de timp dar si datorita caniculei de afara. Zilele acestea am baut doar limonade sau sucuri naturale cu gheata si m-am ferit sa fierb apa pentru ceai sau sa fac mancare. Insa mi-am facut astazi curaj si mi-am pregatit ceai verde cu iasomie de la Lipton, pentru a putea sa-i fac poze. Ce farmec ar avea un articol despre un sortiment de ceai daca nu ar avea poze?

Desi ceaiul verde nu se numara printre preferatele mele, acest sortiment de la Lipton este chiar bun. Contine ceai verde, aroma de iasomie (5.8%) si petale de iasomie (0.5%). Are un gust placut, dulceag, nu necesita a fi indulcit. Eu i-am adaugat niste miere si a devenit mult prea dulce.

Nu voi vorbi despre efectele sale terapeutice deoarece nu cred ca veti alege sa beti astfel de ceaiuri pentru sanatate. Si-n plus, ceaiurile de la Lipton nu sunt pure, contin arome si sunt mult prea scumpe. Daca doriti sa consumati ceai pentru sanatate, va recomand sa cumparati plante din piata sau sa va rugati rudele de la tara sa va trimita.

Cutia contine 20 de pliculete, se gaseste la orice supermarket si costa cam 6-7 lei (nu mai stiu sigur, l-am cumparat acum vreo luna si am aruncat bonul de atunci).

Din aceeasi gama, Lipton Clear Green, mai puteti incerca Green Tea Citrus, Green Tea Orient, Green Tea Mint, Green Tea Pure.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 Comments on Sortimente de ceai: Green Tea Jasmine – Lipton

  1. Daca vrei un ceai bun cu iasomie, incearca ceaiul verde cu iasomie de la Dilmah – il gasesti in Billa si Kaufland la 10 lei cutia cu 25 de plicuri. E absolut divin – intregul birou se inunda cu parfum de iasomie cand prepari ceaiul 😉

    • Ms de recomandare, am sa cumpar. As fi vrut sa cumpar cutia aia mare de la Dilmah, cu 4 sortimente de ceai mai rare, dar costa 27 lei…si e cam mult.

    • Hmm, cred ca am sa-i cer si eu lui Mosu 🙂 ..poate fac astia de la Kaufland iar o oferta de Craciun si o dau cu 9.9 lei, cat era cealalta cutie de la Dilmah (cea pe care am prezentat-o pe blog)>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.