Til Death este un serial de comedie, oarecum asemanator cu “Everybody Loves Raymond”. Veti recunoaste cu siguranta personajul principal masculin, Brad Garrett – el a interpretat rolul fratelui lui Raymond in serialul pomenit mai sus.

Garrett a incercat sa aiba succes si de unul singur, in aceasta comedie romantica, jucand alaturi de o alta actrita cunoscuta, Joely Fisher, dar din pacate nu prea a reusit. Til Death este o comedioara draguta, dar departe de a fi extraordinara. A fost si anulata in 2010, dupa 4 sezoane. Daca primele 2 sezoane mi-au placut destul de mult, de la al treilea sezon actiunea a inceput sa fie din ce in ce mai plictisitoare.

De fapt multe lucruri nu le-am inteles la acest serial. Vecinii care apar in sezonul 1 si 2 si care fac acest serial interesant, dispar deodata in sezonul 3, fara nici o explicatie. Fiica personajelor principale este jucata de-a lungul sezonului de 2 sau 3 fete, care nici macar nu seamana intre ele: ba blonde, ba brunete.

Insa in aceasta vara lipsita de seriale, Til Death ramane o varianta acceptabila de petrecere a timpului liber. Asta daca ati urmarit deja Modern Family, Rules of Engagement, Chuck sau alte seriale de comedie mai cunoscute.

2 Comments on ‘Til Death

  1. L-am prins si eu in cateva seri, anul trecut cred, pe ProCinema si mi-a placut. Probabil ca am vazut episoade din primul sezon ­čÖé
    Legat de seriale, v-am oferit o informatie eronata sambata: nu exista filmul The no 1 ladies detective agency. Din pacate era o teapa pe torenti ­čÖé
    Dar iti recomand serialul asta ( desi are doar 6 episoade). Inca nu se stie daca se va prelungi sau nu. Ideea e ca material exista, caci Mccall are o carte din aceasta serie scoasa si in 2010.

  2. Multumesc de recomandare!Chiar uitasem. Dar as vrea intai sa citesc cartile, ca sa nu-mi stric placerea. ­čÖé

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.