Castigator concurs RedLime!

Castigatorul concursului sponsorizat de RedLime.ro (ales cu ajutorul random.org) este Loredana (vatavoiu…[email protected]), cu urmatorul comentariu:

Este un accesoriu deosebit pe care l-as purta intr-o seara la o petrecere pe plaja, da un stil jovial si boem in acelasi timp, te deosebeste si te face unica. este accesoriul de care ai nevoie pentru ca lumea sa intoarca capul dupa tine pe strada. Daca ar fi ca aceasta creatie sa poarte un nume de destinatie de vacanta acesta ar fi Mediterana…

Loredana a castigat geanta Bread & Butter – Nahui Ollin in valoare de 300 lei!

Din cele 266 de comentarii, cel cu numarul 134 (al Loredanei) a fost declarat castigator. O vom contacta pe Loredana in cursul weekendului pentru a ne transmite datele de contact. Daca in curs de 10 zile lucratoare castigatoarea nu raspunde la email, se va reface tragerea la sorti.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thanks for passing by↓

Paul MD Larisa docica Lazar Daniela-Ioana Alina N ines Ana Diana Carmen P Maya Criss roxana addicted Raluca Diaconu Luminita TED

Leave a Reply

More in concursuri
Castigator concurs Ama Fashion!

Castigatorul concursului AmaFashion.ro (ales cu ajutorul random.org) este Ramona D ([email protected]), cu urmatorul comentariu:

Close