Sortimente de ceai: Summer Bouquet – Greenfield

Parintii mei lucreaza in doua sedii comerciale alaturate. Ambii sunt bauturi de ceai asa ca mereu gasesc tot felul de sortimente interesante pe la birourile lor. Intr-o parte gasesc ceaiuri Lipton, in cealalta ceaiuri Greenfield si Fares. Lipton am tot incercat si nu pot spune ca sunt foarte multumita, de la Fares am o multime de ceaiuri acasa, in schimb Greenfield nu mai bausem. Am luat 2 pliculete de Summer Bouquet pentru acasa, l-am incercat si mi-a lasat o impresie buna, asa ca m-am hotarat sa vi-l prezint, chiar daca nu am cutia ceaiului (pentru poze si informatii suplimentare).

Este un ceai foarte parfumat, cu un gust putin acrisor. Ceaiul este un amestec de zmeura, macese si hibiscus, nu contine cafeina, deci poate fi baut si noaptea. Eu l-am indulcit cu miere, desi am citit ca producatorii avertizeaza ca mierea poate modifica gustul si aroma. Daca va plac ceaiurile mai “intepatoare”, il puteti bea si neindulcit.

Puteti cumpara Summer Bouquet la cutie de carton cu 25 de doze in folie aluminizata. Pretul este de aproximativ 9.70 lei/cutie.

Daca vreti sa-l cumparati si nu-l gasiti in marile supermarketuri (eu nu l-am vazut in Kaufland sau Carrefour), atunci va puteti indrepta catre supermarketul non-stop K-Max din Tatarasi. Noi acolo ne facem uneori cumparaturile, chiar daca este cam departe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thanks for passing by↓

Laura Ana Ramona Bacu Petrean Damira

2 Comments on Sortimente de ceai: Summer Bouquet – Greenfield

 1. Cristina V
  October 22, 2010 at 4:47 pm (8 years ago)

  Am incercat si sortimentul asta, dar favoritele mele sunt Honey Rooibos si Ginger Red [ultimul, cel putin, e absolut fenomenal!]. Problema e ca am baut, de fiecare data, intr-o ceainarie, si nu gasesc sortimentul prin magazine… 🙁

  Reply
  • Mihaela
   October 22, 2010 at 6:25 pm (8 years ago)

   Gasesti ceaiuri Greenfield in supermarketurile Gima, K-Max, in farmaciile Sensiblu si in Metro (in metro erau in august, nu stiu daca mai sunt si acum). Sunt o multime de sortimente, insa din pacate nu se gasesc toate. Am un articol pregatit pe aceasta tema, il voi publica sapt viitoare cred.

   Reply

Leave a Reply

More in ceai
Sortimente de ceai: Green Tea Jasmine – Lipton

Am intarziat putin cu prezentarea acestui sortiment de ceai, din lipsa de timp dar si datorita caniculei de afara. Zilele...

Close