Inca de asta iarna ne-am gandit sa-i cumparam lui Albert un medalion pentru gat, pentru a fi mai usor recunoscut si adus acasa daca se pierde de noi. Intre timp a fost microcipat insa raman la ideea ca un medalion la zgarda ar fi mult mai util si mai eficient pentru recuperarea lui.

Prima data am cumparat de la un petshop un cilindru mic, care se prinde de zgarda si are inauntru o bucatica mica de hartie pe care poti scrie datele tale. Nu este insa deloc rezistent, s-a pierdut la prima plimbare prin iarba.

Am gasit mai multe magazine online care vand diferite modele de medalioane pe care le graveaza cu numele proprietarului si numarul de telefon, insa doar doua mi s-au parut mai bune.

Pe Gravez.ro, preturile pentru un astfel de medalion sunt intre 22 si 40 lei. Aici puteti vizualiza modelele propuse de site.

Mai multe modele si posibilitati de personalizare am gasit pe medalioane.ro. Puteti alege intre medalioane din aluminiu, placate cu nickel, suflate cu aur, imprimate sau cu cristale Swarovski. Pe mine m-au interesat cele din aluminiu si m-am bucurat sa vad ca preturile pe acest site sunt si mai mici. Cu tot cu gravare, pretul pentru un medalion porneste de la 14 lei, pana la 27 lei.

Puteti alege si culoarea medalionului, daca doriti text pe o singura fata (gratuit) sau pe ambele (2 lei) iar transportul este rezonabil (7 lei cu posta, 30 lei cu curier).

Cel mai probabil vom alege sa cumparam de la medalioane.ro, datorita ofertei diverse si preturilor foarte bune.

1 Comment on Medalioane pentru animalele de companie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.