Monsters Inside Me

Imi plac foarte mult serialele si emisiunile prezentate pe Discovery, Animal Planet si National Geographic. Pentru aceste programe mai platesc cablul TV, consider ca sunt singurele care mai merita. Emisiunile romanesti, stirile, chiar si videoclipurile prezentate pe canalele de muzica, imi creeaza o stare proasta, nu sunt in stare sa le urmaresc fara sa nu ma enervez.

Serialul de care va voi vorbi astazi se numeste Monsters Inside Me sau “Monstrii din corpul uman” si il puteti urmari vinerea, la ora 24.00, pe Discovery. Saptamana trecuta a fost difuzat chiar primul episod din prima serie, asa ca nu ati pierdut prea mult.

Monsters Inside Me prezinta cate 3 cazuri pe episod de imbolnaviri datorate unor organisme microscopice. Uneori simptomele apar mult prea tarziu pentru a putea elimina la timp aceste organisme iar acei oameni raman cu sechele pe viata, dar exista si cazuri fericite.

Mi se par interesante aceste seriale cu tema medicala iar daca cazurile sunt si reale, cu atat mai bine. Sfaturile oferite in acest serial sunt si ele foarte utile, deoarece de multe ori nici nu acordam atentie unor detalii care noua ni se par insignifiante, dar care pot sa ne schimbe viata pentru totdeauna.

Pana in prezent au aparut doua sezoane, primul are 6 episoade iar al doilea are 10 episoade.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thanks for passing by↓

Lavinia

6 Comments on Monsters Inside Me

 1. Victoria West
  September 9, 2010 at 5:16 am (8 years ago)

  Am avut si eu cateva seriale preferate de pe Discovery. Imi placeau serialele criminalistice, joi seara. A fost acum cativa ani un serial super, Hot Art, despre lumea interlopa a artelor. Si imi mai placea Hidden, despre secretele capitalelor europene, necunoscute turistului de rand.

  Reply
 2. Mihaela
  September 9, 2010 at 10:17 am (8 years ago)

  Victoria, voi mai vorbi si de alte seriale de pe Discovery si National Geographic. Hot Art si Hidden nu am vazut pana acum…

  Reply
 3. Mellon Tess
  August 3, 2011 at 2:46 pm (7 years ago)

  M-ai convins! 😀 Sper sa gasesc sezoanele pe net – torrent sau retea. Thanks!

  Reply
  • Mihaela
   August 3, 2011 at 2:47 pm (7 years ago)

   Ma bucur. 🙂 Sigur le gasesti. Daca nu, cred ca inca se difuzeaza pe Discovery.

   Reply

1Pingbacks & Trackbacks on Monsters Inside Me

 1. […] This post was mentioned on Twitter by Lavinia Biberi, Mihaela Anghel. Mihaela Anghel said: Monsters Inside Me http://goo.gl/fb/UclQt […]

Leave a Reply

More in seriale
‘Til Death

Til Death este un serial de comedie, oarecum asemanator cu "Everybody Loves Raymond". Veti recunoaste cu siguranta personajul principal masculin,...

Close