De mult timp sunt interesata sa fac niste cursuri de limba japoneza si tocmai am aflat ca se vor organiza in aceasta toamna. ­čÖé

Asociatia Romano Japoneza Himawari Iasi va face in curand inscrieri la cursuri de incepatori ÔÇô limba japoneza.┬áDupa data de 10 octombrie vor aparea pe site mai multe informatii, privind programul, pretul si diplome/certificari. Voi reveni atunci cu mai multe detalii. Daca nu sunteti interesati sa invatati o limba noua dar totusi va fascineaza traditiile Japoniei, puteti incerca cursurile de origami, ikebana, dansuri traditionale sau puteti deveni membru voluntar in Asociatie. Va puteti inscrie aici pentru a primi informatii legate de aceste cursuri.

Din cate am citit pe site, grupele existente care invata limba japoneza incepand cu primavara lui 2010 sau mai devreme, platesc 55 lei/luna si fac o sedinta pe saptamana a cate 1.30h. Mi se pare o suma decenta, eu dadeam 30 lei/sedinta particulara de limba straina. Sper sa fie tot aceeasi suma si la incepatori. Orele sunt puse dupa-amiaza, in intervalul oral 5-8 (de la 6.30 la 8 sau de la 5.30 la 7). S-ar putea sa se intercaleze cu programul meu de la master, dar nu e problema, mai modific seminariile, ca ne este permis.

Va astept si pe voi la cursuri. Daca mai sunt fete interesate, va rog sa lasati un comentariu sau sa ma contactati pe mail/twitter/messenger, poate mergem impreuna.

1 Comment on Cursuri de limba japoneza in Iasi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.